Pobožali so nas prvi topli jesenski žarki in ozračje se je ohladilo. Prehodno obdobje s seboj prinese tudi viroze in prehladna obolenja. Kaj lahko storimo, da izboljšamo svoj imunski sistem?

PREBERITE TUDI: Pripravite se na napad virusov!

Ingver

Pomembno je pravilno prehranjevanje; izogibanje predelanim ogljikovim hidratom in čim več vnosa svežih ali zmrznjenih živil: sadje in zelenjava. Poskusite jesti čimbolj sezonsko. Ne pozabite pa tudi na ingver, ki je pravo naravno zdravilo in dobra preventiva pred obolenji. Ne pozabite tudi na učinkovite in zdravilne lastnosti čebule in česna.

Prehranska dopolnila

Dokazano je, da prehranska dopolnila ob ustreznem uživanju izboljšujejo delovanje imunskega sistema. Vseh mineralov in vitaminov dandanes žal ne dobimo iz hrane, ki je osiromašena, zato si moramo pomagati z dopolnili. Katera prehranska dopolnila je najbolje jemati, ob katerem času, in kako jih kombinirati, lahko povprašate pri ekipi Vitalia, kjer vam bodo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Gibanje in svež zrak

Nikar zaradi ohlajenega ozračja ne ostajajte notri na toplem. Sledite vremenu in se izpostavite tudi mrazu, če je potrebno. Da boste bolj eno z naravo, in delovali vzporedno z njo, nikar ne zamudite jesenskih žarkov in prečudovite narave. Z izpostavljenostjo naravi, svežemu zraku in mrazu boste krepili imunski sistem in odpornost.

PREBERITE TUDI: Kako hitro pozdraviti prehlad v enem dnevu

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj