Nekdanja supermanenenka, Cindy Crawford, in njena hči, Kaia Gerber, očitno skupaj skrbita za lepoto in zdravje. Kaia je namreč objavila video, kako družina skupaj telovadi na svojem vrtu.

Kaia, ki mora za vitko telo skrbeti tudi zaradi svojega dela – je namreč ena najbolj zaželenih manenenk – je v svojo telovadno rutino privabila tudi očeta in mater, oba nekdanja manekena. Skupaj so izvajali visoko intenzivni trening na skladbo Let Me Think About It izvajalcev Fedde Le Grand in Ide Corr. Kaia je izdala, da jim pri vadbi pomaga osebni trener Kirk Myers, ki jih skozi vadbo vodi preko aplikacije FaceTime. Trener Myers je sicer zelo priljubljen med manekenkami, saj med drugimi trenira tudi Karlie Kloss, Cynthio Erivo, Saro Sampaio in Jasmine Tookes.

Kaia je tako objavila video v svojih Instagram zgodbah, v njem pa izvaja intenzivno kardio vadbo skupaj s svojim očetom. Nato imata pavzo, potem pa se Kaia pogovarja s svojim trenerjem, ki ji daje napotke. Na koncu pa lahko vidimo še mamo Cindy, ki očitno tudi sodeluje pri vadbi.

Sicer je vadba v tem obdobju dobrodošla zamotitev za Kaio, ki svoj napredek redno objavlja na Instagramu. Poleg tega pa skrbi za svoje mentalno zdravje tudi z branjem knjig, saj trdi, da je knjižni molj. Tako ima tudi online knjižni klub, kjer gosti debate o prebranih knjigah.

PREBERITE TUDI: Kaia Gerber: “Nikoli prej se mi ni zdelo, da sem podobna svoji mami”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj