Vichy Slow Âge ~ za ohranjanje mladostnega videza kože

Izdelki Vichy Slow Âge za dnevno in nočno nego ter za usmerjeno nego področja okoli oči bodo koži zagotovili takojšen občutek udobja, poleg drugih dolgoročnih koristi – zaščito in obnovo kože čez dan ter obnovo in obogatitev s kisikom čez noč.

Ali ste se kdaj vprašali, kaj povzroča pusto kožo brez sijaja?

Ste kdaj pomislili, da bi bilo to lahko onesnaževanje? Ste se kdaj vprašali, kakšen učinek bi lahko imelo mestno življenje na vašo polt? Obstaja pet načinov, kako onesnaževanje vpliva na našo kožo in kaj lahko storimo, da bi jih preprečili.

Suhost

Onesnaževanje je pogost vzrok suhe kože. V kombinaciji z dejavniki, kot so vreme, veter in čezmerno ogrevanje prostorov, lahko koža začne kazati znake akutne suhosti.

Gube

Koža postane občutljivejša na UV žarke, če je izpostavljena onesnaženju. Čeprav traja leta, da se poškodbe, ki jih povzroča sonce, pojavijo na obrazu, UVA žarki dokazano pospešijo vidne učinke fotostaranja.

Polt brez sijaja

Eden izmed številnih vzrokov polti brez sijaja? Slaba prekrvavitev! Povzroča jo omejen krvni pretok v enem ali več delih obraza, kar je znan stranski učinek slabe kakovosti zraka.

Hiperpigmentacija

Eden izmed najbolj opaznih učinkov UV sevanja pa je vsekakor hiperpigmentacija kože, zato je treba redno uporabljati izdelke za zaščito pred soncem, ki kožo ščitjiio pred UVA in UVB žarki.

Povešanje kože

Ko se staramo, začne raven kolagena upadati, kar ima za posledico povešanje kože. To se še pospeši zaradi dolgotrajne izpostavljenosti onesnaženju in UV sevanju, ki povzroča oksidacijski stres. Koža tako hitreje izgubi polnost in mladostnost.

Kaj se dogaja s kožo, medtem, ko spimo?

Kakovosten spanec je pomemben ne le za splošno zdravje in dobro počutje, temveč tudi za zdravo kožo, saj spanje vpliva tudi na krepitev obrambne sposobnosti kože. Raziskave kažejo, da je kronično slaba kakovost spanja povezana z izrazitejšimi znaki notranjega staranja.

Medtem ko naše telo počiva, se cirkulacija v koži poveča in kri prinese več hranilnih snovi v našo kožo. Raziskave so pokazale, da se nekateri ključni kazalniki zdravja kože ponoči okrepijo, vključno z delitvijo celic. Ko spimo pa potekajo tudi druge funkcije, kot je transepidermalna izguba vode. Da bi preprečili izgubo vode iz kože čez noč, nanesite nočno masko pred spanjem in popijte velik kozarec vode ali, še vbolje, belega ali zelenega čaja, takoj, ko se zbudite.

Kako slaba kakovost spanja vpliva na kožo

Dermatologinjo dr. Nino Roos smo zaprosili, da nam pojasni, kaj se dogaja s kožo, če ne spimo dovolj. Nina pravi: “Po slabo prespani noči je naša koža pusta in siva. Lahko je videti tudi mastna. Na dolgi rok lahko vrsta neprespanih noči privede do kože, ki je na videz in občutek tanjša. Sčasoma koža postane bolj krhka in manj elastična z drobnimi linijami, ki so vse bolj izrazite.”

Pomembno je dati prednost obnovitveni sposobnosti kože med spanjem, tako da pametno izkoristite svojih 8 ur noči. Ukrepajte proti vsakodnevnim učinkom oksidativnega stresa s pomočjo režima za nego kože, ki je bogat z antioksidanti in okrepite izvirno sposobnost obnavljanja kože.

Priprava kože za spanje in najboljša nočna rutina za lepo kožo

Čeprav vemo, da je dobro prespana noč pomembna za zdravje kože, mnogi ne namenjajo veliko pozornosti večerni rutini za nego kože. Za dolgoročno zdravje kože je ključnega pomena dobro izkoristiti te dragocene ure, ko naša koža počiva, zato se splača vlagati v izdelke, ki spodbujajo naravne nočne procese kože.

Slow Âge Night, nova nočna krema

Obnovitvena in osvežujoča krema in maska v enem za obogatitev kože s kisikom je inovativni nov izdelek, ki bo poskrbel za ohranjanje mladostnega videza vaše kože. Izboljša celično dihanje in obnavljanje kože, noč za nočjo in po prebujanju bo vaša koža popolnoma navlažena in sijoča. Vichy Slow Âge Night noč za nočjo popravlja obstoječe znake staranja kot so gube, polt brez sijaja, temne lise in izguba elastičnosti.

1. Izberite primerne sestavine za nego kože

Vsi poznamo učinkovitost antioksidantov v boju proti učinkom oksidativnega stresa. Idealna sta bajkalska čeladnica ali resveratrol, ki sta prisoten v negi Vichy Slow Âge Night. Ti dve sestavini nista znani le zaradi svoje učinkovitosti pri preprečevanju stresa – izvleček korenine bajkalske čeladnice dokazano deluje proti hiperpigmentaciji, povezani s staranjem, medtem ko resveratrol spodbuja obnavljanje in aktivnost celic.

2. Pred nanosom naredite piling

Za boljše vpijanje in s tem učinek kreme oz. maske Vichy Slow Âge Night, pred nanosom maske, se lahko odločite za mikropiling z LHA, ki bo spodbudila obnavljanje celic v tem pomembnem času, ko je celična obnova najučinkovitejša.

Slow Âge nočna nega omogoča edinstveno delovanje 2v1

  1. kot nočna krema osveži in obnavlja kožo ob vsakodnevni uporabi;
  2. kot maska obogati kožo s kisikom.

Naravno obarvana gel-krema, ki kožo naredi bolj polno, enakomerno in sijočo ter jo noč za nočjo obnavlja, osvežuje in obogati s kisikom. Nanesite vsak večer kot nočno kremo in enkrat tedensko v tankem sloju kot 10-minutno masko. Če jo uporabljate kot masko, se izogibajte področju okoli oči in ustnic.

Ob nakupu nove nočne kreme in maske boste za darilo prejeli dnevno nego za suho kožo SPF 30, 15 ml. Akcija je na voljo v lekarnah in traja do izteka zalog daril.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj