Osvojila je srca gledalk in gledalcev širom sveta in tudi v Sloveniji. Slepa lepotica (v nadaljevanki je bila slepa, če ste morda pozabili) nas je vsak dan med tednom priklenila pred male zaslone. Ljudje so čutili in dihali z njo, postala je kraljica ljudskih src. Telenovela je imela kar 137 delov in je edina izmed mehiških nadaljevank, ki so jo na POP TV predvajali kar dvakrat.

Leticia Calderon, igralka, ki je igrala vlogo Esmeralde, je bila pri nas tako priljubljena, da je Slovenijo v letu 1998 za en teden tudi obiskala. Takrat se je ustavil čas, vsi so si želeli videti ‘Esmeraldo’, se z njo fotografirali, Slovenija je bila na nogah, ljudje so jokali, kričali … A evforija se je kmalu polegla in Leticia je potonila v pozabo.

Na prvo mesto je postavila družino

Danes 50-letna igralka se rada spominja časov, ko je njena slava bila na vrhuncu. Svojo kariero je dala na stran, ko sta se ji rodila sinova, sedaj že 15-letna fanta. Eden izmed njiju trpi za Downovim sindromom, zato je Leticia na prvo mesto postavila družino, sicer občasno še snema, vendar samo manjše projekte. Na svojem Instagram profilu rada deli utrinke iz zasebnega življenja. Ob ogledu fotografij, pa smo opazili, da se ‘kraljica ljudskih src’ stara zelo počasi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leticia Calderon (@leticiacalderonof) on

PREBERITE TUDI: Meghan Markle nikoli ni uresničila novoletnih zaobljub 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj