Meghan in Harry sta se v želji živeti normalno družinsko življenje odločila odpovedati kraljevim obveznostim in seveda ugodnostim. Tako sta se sprva preselila v Kanado, sedaj pa sta se do nadaljnjega nastanila v Los Angelesu.

Danes je sicer zadnji dan, ko sta še uradno zavezana kraljevim obveznostim, od jutri dalje pa sta ‘navadna smrtnika’. Ob izstopu sta razkrila, kakšni so njuni načrti za prihodnost: in sicer se bosta poleg svojih dobrodelnih in drugih projektov osredotočila predvsem na družinsko življenje.

“Vojvoda in vojvodinja se bosta v naslednjih mesecih osredotočila na svojo družino in še naprej delala kar je v njuni moči, da bosta na zaseben in varen način opravljala svoje dobrodelne obveznosti, hkrati pa razvijala svojo bodočo neprofitno dobrodelno organizacijo,” je povedal zastopnik kraljeve družine.

Prav tako bosta nadaljevala s podpiranjem tovrstnih obveznosti, ki jih imata v Veliki Britaniji.

Par se je po rojstvu sina odločil, da si želi živeti umirjeno in normalno družinsko življenje, zato sta se odločila odpovedati vsem kraljevim ugodnostim in obveznostim. Tako sedaj večino časa preživljata s svojim sinom. Harry je povedal, da ko je Archie prvič videl sneg, je bil naravnost navdušen, Meghan pa je tudi povedala, da ga zanima prav vse.

Njun blizek prijatelj pa je povedal, da je sin paru prioriteta številka ena. “Archie je prioriteta. Vse je posvečeno skrbi zanj in postavljanje družine na prvo mesto. Archie je zelo vesel otrok, rad se smeji. Archie in Harry se imata krasno, ko sta skupaj, in Meghan je čudovita mama. Je zelo skrbna in pozorna do njega. Skušata živeti kot normalna starša.”

PREBERITE TUDI: Meghan Markle in princ Harry sta se vrnila v London

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj