Kavbojke so kos, ki se nahaja v omari skorajda vsakogar. Mlado in staro; oba spola; za skoraj vsako priložnost, če le izberemo ustrezen model in ustrezno skombiniramo. In medtem, ko zadnjih najmanj 10 let daleč prednjačijo – lahko rečemo, da kar kraljujejo – modeli skinny kavbojk, ki se jim je v zadnjih 5 letih krepko dvignil pas od super nizkega do izjemno visokega, pa se zadnje čase vračajo ravni in celo široki modeli.

Preverite, v kakšnih kavbojkah boste najbolj modne naslednjih nekaj sezon (bonus: so tudi izjemno udobne!).

1. Raven kroj

Eden največjih trendov, ki se vrača zadnja leta, je brez dvoma raven kroj kavbojk. So klasične in brezčasne in se jih lahko, če so dovolj temne in enakomerne barve, obleče celo za v službo. Da so velik trend, potrjuje dejstvo, da jih lahko že nekaj časa videvamo na vseh zvezdnicah in modnih navdušenkah; poleg tega pa tudi pri vseh proizvajalcih džinsa. Na voljo v vseh možnih odtenkih in pranjih ter v stretch in klasični verziji.

2. Vsi odtenki modre

Čeprav je dandanes džins na voljo v vseh odtenkih, morda ostaja kraljica džinsa. Najbolj trendi v prihodnjih sezonah bo srednji odtenek modre, rahlo obledel. Seveda pa katerikoli modri odtenek boste izbrale, ne boste zgrešile – kot navedeno, je moder džins klasika in vedno ‘in’.

3. Širok in zvončast kroj

Modne pa bodo tudi kavbojke s širokimi hlačnicami in celo tiste na zvonec. Ja, tiste, ki se neprestano vračajo, a jim nikoli prav zares ne uspe. Prednost teh modelov je izjemno udobje, ki je sicer vedno dobrodošlo, a večini niso pretirano všeč. Če si jih boste vseeno omislile, se zavedajte, da boste videti malce zastarelo, saj takšni modeli vedno delujejo vintage oz. nas spominjajo na sedemdeseta.

PREBERITE TUDI: Ta obleka je največji jesenski trend (in super vsestranska in udobna!)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj