Po mesecih nošenja črne, temno modre, sive in kamelje, ki so značilne za mrzle in turobne zimske mesece, nič tako zelo ne napoveduje pomladi kot drzne barve – sploh če govorimo o barvitih kostimih, ki so letos velik trend. In sodeč po številu zvezdnic, ki so se pojavile v živahnih, a elegantnih, ženstvenih kostimih, vse kaže, da so tudi one potrebovale nekaj serotonina v obliki barvnega kostima.

Na Karlie Kloss smo opazili neonsko zeleno, na Lily Collins živahno oranžno; na Zoey Deutch ciklamno roza … Čeprav je vsaka od njih svoj stajling oblikovala po svoje – od tega, da je pod obleko nadela ujemajoč se nedrček; do tega, da je bila brez bluze – vse so s svojimi čudovitimi, močnimi barvnimi kostimi podale sartorialno izjavo.

Od živahnih kreacij Christopherja Johna Rogersa do mirnega razkošja The Row in Gabriele Hearst, ti kostimi spremenijo osnovno delovno oblačilo v ženstveno in luksuzno in poudarijo osebnost vsake uporabnice.

Za navdih pri oblačenju v toplejših mesecih si oglejte barvne kostime nekaterih zvezdnic, nato pa si spodaj oglejte podobne sloge na ‘navadnih smrtnicah’.

Karlie Kloss v kostimu Marcell von Berlin

Elle Fanning v kostimu The Row

Lily Collins v kostimu Gabriela Hearst

Zoey Deutch v kostimu Ralph Lauren

Ariana DeBose v kostimu Boss

Lily James in Versace

Še nekaj idej

Mimogrede: barvni kostim je tudi izvrstna izbira za spomladansko poroko.

PREBERITE TUDI: 25 idej oblek za na poroko v letu 2023

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj