Če vam je všeč klasičen, minimalističen slog, kakršnega so nosile največje ikone klasičnega sloga prejšnjega stoletja, kot so Grace Kelly, Audery Hepburn, Katharine Hepburn in druge, potem bo trend hlač za letošnjo jesen in zimo kot nalašč za vas.

Katharine Hepburn

Grace Kelly

Gre za klasičen, moško krojen model hlač, ki izžareva prefinjeno eleganco. Idealne so za zimo, sploh če si jih boste omislile v volneni različici. Pri nakupu bodite pozorne, da je material res kakovosten, saj gre za klasiko, ki četudi je zdaj nazaj v modi, jo boste lahko nosile še vrsto let.

Idealno je, da imajo pas, v katerega lahko dodate pas, ter da so krojene in zalikane na rob. Hlačnice so srednje širine in ravne ali spodaj malenkost zožane – nikakor pa ne pretirano in še manj na zvonec. Ker gre za tako klasičen, večen in vsestransko uporaben kos, si jih lahko omislite tudi v okviru kostima – oba kosa boste lahko nosile tako skupaj kot tudi ločeno, saj omogočata skorajda neomejeno kombinacij.

Najbolje se jih kombinira na klasične čevlje z nizko peto, npr. mokasinke s srednje debelim podplatom ali klasične poslovne ‘oxford’ čevlje.

Nekaj idej, kako jih nositi, pa vam predstavljamo spodaj.

PREBERITE TUDI: Kate Middleton očarala s svojim minimalističnim, klasičnim outfitom

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj