… kratkih frizurc sedaj prihaja popolno nasprotje – to so ekstremno dolgi lasni podaljški, ki segajo do pasu ali celo bokov.
 
V resničnem življenju imajo tako dolge lase le redke – najsi bo svoje, najsi bo podaljške. Za prve je treba čakati, da zrastejo in zahtevajo posebno nego – za druge zajetno količino denarja. A zvezdnicam slednje ne predstavlja problema, zato so Gigi Hadid, Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Taraji P. Henson, Nicki Minaj, Ariana Grande in druge svoje srednje dolge lase podaljšale celo s pol metra dolgimi podaljški.
 

Kako jih nositi?

Če vam je videz všeč in si ga lahko privoščite, strokovnjaki svetujejo naslednje: med lasmi, ki so lepi in lasmi, ki jih je treba postriči, je zelo tanka meja. Lasni podaljški morajo birti zato fini in gladki ter ne pregosti. Imeti morajo visok lesk – skoraj kot ogledalo, sicer bodo podobni razcepljenim, nenegovanim štrenam, ki bi jih morali že zdavnaj postriči.
 
Lesk dosežete z nanosom spreja ali seruma za lesk, ki ga na tanko nanesete po vsej dolžini las, sploh na konice in po potrebi lase poravnate še z ravnalnikom las.
 
Kakšen je končni videz, pa si lahko ogledate na zvezdnicah spodaj.
 
 
 
 
 
 

So ti je všeč tako dolgi lasje, bi jih nosila?

2 KOMENTARJI

  1. Meni je ta videz naravnost obupen. Predolgi lasje (asociacija na (pred)jamske ljudi, ko še ni bilo frizerjev 😀 ) + preča po sredini (pomanjkanje idej + totalno dolgočasno, mamasto in neizvirno + indijanski videz, ki mi je sicer krasen, ampak na Indijankah <3 ). Res popolni DON'T.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj