… priznanje, sodelovanje s kozmetično hišo L’Oréal Paris, katere ambasadorka je postala, še posebej pomembno. “Ko so me kontaktirali z L’Oréala Paris, sem bila tako počaščena," je igralka povedala v izjavi. "Ta znamka je bila vedno vodilna pri pomoči, opogumljanju in razvoju žensk. Prvič, ko sem slišala slogan 'Ker se cenim', je bilo to definitivno bistvo tega, zakaj naj bi izgledale dobro. Imelo je opraviti z ženskami, ki so postale gospodarji svojih življenj in odločitev. Gre za izjemno močno izjavo."

Gre pa tudi za sporočilo, ki naslavlja njeno srce. “Veselim se staranja, ko postaja to, kako si videti, čedalje manj pomembno in je bistvo to, kaj v resnici si,” je povedala. Nagrajenka z oskarjem ima tri otroke: 30-letno Evo, 23-letnega Milesa in 26-letnega Jacka Henryja. "Lepota prihaja od znotraj, gre za stanje duha. Ponosna sem, da sem lahko del njihovih sporočil in da lahko predstavljam L’Oréal Paris za ženske."

Navdušeni pa so tudi pri L’Oréalu: "Susan je kinematografska ikona. Je močna, karizmatična in talentirana ter ima izjemen občutek sebe. Njen odkrit aktivizem, osupljivo filmsko delo in originalni šarm navdihujejo ženske po svetu da so brez strahu in verjamejo v svoje odločitve. Je prava ženska vrednot. Ponosni smo, da je Susan naša nova Lorealista."

V svoji novi vlogi kot mednarodna ambasadorka bo Sarandon obrez linije za nego obraza Age Perfect ter barv za lase. Susan se je tako pridružila impresivnemu seznamu žensk L'Oréal Paris, med njimi Blake Lively, Julianne Moore, Eva Longoria, Jane Fonda, Naomi Watts, Doutzen Kroes in Karlie Kloss.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj