… sezonami, a videz 23-letnice je še vedno zaželen in popularen kot v prvi sezoni. Oblikovalci kot so Balmain, Givenchy, Dolce & Gabbana in Alexander Wang so s pridom izkoristili njeno prilagodljivo lepoto, ki pride posebno do izraza na modni brvi.

Joan_Smalls_Vogue_Australia_May_2012_01
designscene.net

Po začetku svoje kariere v letu 2007, ko je podpisala pogodbo z Elite Model Management, je svoj prvi vidnejši prodor v svet mode dosegla v letu 2010, ko jo je najel Riccardo Tisci za modno revijo Givenchy. Od tega dogodka naprej je bila Joan Smalls izbrana za blagovne znamke kot so Calvin Klein Jeans, Chanel, Givenchy, Gucci, Ralph Lauren, Roberto Cavalli in Stella McCartney kot glavni model za posamezne oglaševalske kampanije. Slednje je dokaz njenega vse bolj trdnega statusa supermodela.

Portoričanka je imela izjemno leto 2011 – s tem, ko je zavzela prestižni položaj obraza kozmetične hiše Estée Lauder in prvič zastopala Victoria's Secret, je tudi začela leto 2012 z dvema mednarodnima Vouge naslovnicama; v mesecu marcu v Italiji in v mesecu maju v Avstraliji. V pretekli sezoni smo jo lahko opazili na modnih revijah Diane von Furstenberg in Oscar de la Renta pa tudi Marc Jacobs ter Dolce & Gabbana.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj