… v Sloveniji, kjer je visoka raven storitev usmerjena izključno v odlično počutje slehernega gosta. Neomejene možnosti čudovitih tretmajev Sunny Studia odkrivajo prednosti celovitega poudarjanja lepote telesa in ustvarjalnega počutja. Intenzivno prilagajanje ponudbe željam in zahtevam gostov, visok nivo storitev in izbrana ponudba uvršča enega najlepših fitnes in wellness centrov Evropi v najvišji kakovostni razred.

Prostor, kjer se misli, telo in duša lahko napojijo svežine in pripravijo na nove izzive, Sunny Studio najdete na Regentovi cesti 37, Ljubljana – Dravlje. Ideje in možnosti za gibanje in sproščanje ponuja 3600 m2 površine v treh nadstropjih, kjer se lahko  rekreirate v sodobno opremljenem fitnesu, treh velikih dvoranah za vodene skupinske vadbe in osvežite v treh barih z izbrano ponudbo osvežilnih napitkov in energijskih prigrizkov. Pestro ponudbo zaokrožajo še frizerski salon M&S,Neli nails,Estetika Medartis in Sunny Lounge.  Skrb manj je tudi lastno brezplačno pokrito parkirišče.

Sunny Studio simbolizira odličnost kar navdušuje z modernimi rekreacijskimi programi. Fitnes se razprostira na 650 m2 vadbene površine in je opremljen z najsodobnejšo Technogym Selection line opremo. Osebni trenerji z izostrenim občutkom za delo z ljudmi, lahko vsak trening prilagodijo vašim sposobnostim in razpoloženju in s tem pripomorejo k samostojni izvedbi posameznih treningov, rednim vadbenim navadam in ohranjanju motivacije za trening ustreznega programa vadbe.

Harmoničnega razvajanja boste deležni v SPAju, ki omogoča savnanje v osmih različnih savnah in sproščanje v masažnih bazenih, tapedariumu,Kneiipovih kopelih in počivalnih sobah.

Bogata ponudba vključuje psihofizično sprostitev z masažami, prilagojenimi sodobnim potrebam in sprostitvene  tretmaje daljnovzhodnih kultur. Lepotne programe v Sunny Studiu izvajajo s prestižnimi profesionalnimi kozmetikami  Dermalogica in Charme de Orient,  obrazno nego z vrhunsko kozmetiko La Prairie,  pomladitvene in obnovitvene tretmaje kože pa z ekskluzivno kozmetično linijo s čebeljim strupom Heaven. Z neomejenimi možnostmi čudovitih tretmajev odkrivajo prednosti celovitega poudarjanja lepote telesa in ustvarjalnega počutja. Dve posebni sobi, Ajur in Orient, za razvajanje sebe in svojih najbližjih s posebnimi postopki ali parna savna samo za dva, Kleopatrina kopel, posebna ajurvedska postelja za tretmaje z dvema terapevtoma, ki hkrati izvajata izbrani postopek…, je le nekaj od idej, ki jih v Sunny Studiu predlagajo za popolnejši dan. Posebni programi lahko trajajo do treh ur in pol in so namenjeni eni ali več osebam.

Ljudem, ki so ves čas na očeh javnosti, so v Sunny Studiu namenjeni posebni prostori, kjer lahko najdejo samo svoje trenutke sprostitve. Prednosti kluba so diskretnost, intimnost in najvišja kakovost storitev. Gostje si lahko privoščijo tudi svojega osebnega trenerja in v klubu organizirajo sestanke za najožje sodelavce oziroma poslovne partnerje. V klubu je na voljo klubski fitnes, prostor za masažo, solarij, več počivalnih prostorov, individualni whirlpooli in savne.

Celostno in kakovostno ponudbo Sunny Studia gradijo inovativnost, prodornost, ustvarjalnost in sposobnost prepoznavaja utripa človekovih potreb.

Veseli bomo vašega obiska na naši www.sunny.si. Pridružite se nam lahko tudi na FB

Z nami je vedno kaj novega!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj