Študentska organizacija Univerze v Ljubljani (ŠOU) študente višjih letnikov pred začetkom novega študijskega leta nagovarja z akcijo Stopi iz vrste! Študente višjih letnikov pozivajo, da že v zadnjih dneh septembra kupijo vse bone za tekoči mesec ter se izognejo oktobrski gneči.

V mesecu septembru je po navedbah ŠOU študentom na voljo 22 bonov, prav toliko tudi oktobra. Novembra bodo lahko študenti kupili 20 bonov, decembra pa 21. Vsak študent, ki bo v tekočem mesecu kupil celotno mesečno količino bonov, bo prejel praktično darilo.Oktobra ŠOU zaradi vpisa brucev pričakuje povečano gnečo na prodajnih mestih bonov, zato študentom višjih letnikov svetujejo nakup bonov že septembra.
Po besedah študentskega ministra za socialo in zdravstvo ŠOU Davida Božiča je cilj akcije skrajšati čakalne vrste pri nakupu bonov, še zlasti meseca oktobra, ko na prodajnih mestih zaradi vpisov brucev pričakujejo veliko gnečo.

Prodajna mesta so med ponedeljkom in četrtkom odprta od 8. do 19. ure, v petek pa od 8. do 15. ure. Bruci bodo lahko od 1. oktobra bone kupovali na prodajnem mestu Metropol. Redni študenti pri prvem nakupu potrebujejo osebni dokument, študentsko izkaznico z nalepko za tekoče leto, potrjen indeks ali originalno potrdilo o vpisu ter izpolnjeno izjavo o nezaposlenosti, ki jo dobijo na prodajnih mestih. Izredni študenti morajo pri prvem nakupu predložiti še izpis iz obveznih zavarovanj Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije, še dodajajo v sporočilu.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj