Brazgotina naj ne bo problem

Ste vedeli, da ima Amanda Holden, sodnica na Britain’s Got Talent, velike težave z brazgotinami? Amanda ni osamljena, brazgotine so mnogokrat ocenjene kot trivialna težava, čeprav lahko za posameznika predstavljajo velik problem, ki lahko vodi v motnje spanja, depresijo in zmanjšano kakovost življenja.

Obstaja učinkovita rešitev!

Rešitev za težave z brazgotinami je STRATADERM®, izjemno učinkovit in varen medicinski pripomoček, namenjen negi in preprečevanju brazgotin, ki ga priporočajo vodilni slovenski dermatologi in plastični kirurgi. Pred uporabo izdelka preberite navodilo, če potrebujete dodatne informacije ali nasvet, se posvetujete z zdravnikom ali farmacevtom.

strataderm_gel

O Stratadermu

Strataderm je prosojen, nelepljiv silikonski gel, ki se hitro posuši in je namenjen zdravljenju starih in novih brazgotin. Učinkovit je pri vseh vrstah brazgotin, ki nastanejo kot posledica:

 • operacije;
 • plastične operacije;
 • poškodbe;
 • opekline;
 • aken;
 • bolezni kože.

Poleg tega, da učinkovito preprečuje abnormalne brazgotine, kot so keloidi in hipertrofične brazgotine, ga uporabljamo za mehčanje in glajenje brazgotin, lajšanje srbečice in neudobja brazgotin ter za blažitev rdečice in neobičajne pigmentacije, povezane z brazgotinami. V teku so klinične raziskave, ki bodo dokazale učinkovitost tudi pri strijah, Strataderm pa švicarskemu farmacevtskemu podjetju Stratpharma AG služi kot osnova za revolucionaren izdelek, ki bo namenjen izključno strijam.

Delovanje: Strataderm na koži ustvari tanek film, ki prepušča pline, kožo pa vlaži in ščiti pred bakterijami in nesnago ter hkrati kožnemu tkivu omogoča, da se ciklus sinteze kolagena normalizira, kar zmanjša aktivnost tkiva in pripelje do zrele brazgotine. Brazgotin na žalost ne moremo odstraniti (razen s kirurškim posegom), vendar pa lahko z disciplinirano uporabo izdelka, kot je Strataderm, videz brazgotine in stranske učinke povezane z brazgotinjenjem, bistveno izboljšamo.

Uporaba: Strataderm z lahkoto uporabimo na vseh delih telesa, prek njega lahko nanesemo kozmetične izdelke ali kremo za sončenje. Ker s kožo ne reagira, je primeren tudi za ljudi z občutljivo kožo in otroke. Najkrajše priporočeno zdravljenje z uporabo Strataderma je 60 do 90 dni (24 ur dnevno). Večje in starejše brazgotine zahtevajo več časa. Priporočljiva je neprekinjena uporaba, dokler se stanje ne preneha izboljševati.

Učinkovitost Strataderma

Slika pove več kot 1000 besed, zato si lahko spodaj ogledate nekaj rezultatov za lažjo predstavo.

 1. primer: poškodovana dveletna deklica
  Dveletna deklica je z obrazom padla na stekleno mizo, ki se je razbila in dobila ureznine po desni strani obraza.
  stratederm_pred stratederm_po
  Pred: deklica prvi dan po poškodbi
  Po: stanje po 2 mesecih uporabe gela Stratederm

 2. primer: kirurška odstranitev znamenja na koži
  Primer linearne hipertrofične brazgotine v dolžini 25 mm, nastale po kirurškem posegu, s katerim so bile odstranjene spremembe na koži. Strataderm je bil uporabljen samo na desni brazgotini, 14 mesecev po kirurškem posegu, čas nege: 2 meseca.
  stratederm_kirur__ka_odstranitev_znamenja
  Brazgotina kirurški poseg – pred in po negi s Statadermom – 2 meseca: lepo vidna izboljšava na desni brazgotini, na kateri je bil uporabljen Strataderm.

 3. primer: kirurška odstranitev znamenja na koži
  Linearna hipertrofična brazgotina v dolžini 20 mm je nastala po kirurškem posegu na prsnem košu, s katerim so bile odstranjene spremembe na koži. Strataderm je bil uporabljen 18 mesecev po kirurškem posegu, čas nege: 2 meseca.
  stratederm_linearna_hipertroficna_brazgotina

  Fotografija odstranitev spremembe na koži – pred in po negi s Stratadermom. Po
  dveh mesecih uporabe je brazgotina manj vidna, manj izbočena,
  manj rdeča in bistveno manj aktivna.

Klinične raziskave: učinkovitost silikonskega gela pri lajšanju simptomov brazgotin, vzorec 1522 pacientov:
stratederm_ucinkovitost

Brošure, dodatne informacije in vzorčki
: info’at’naturellepharm.com

Strataderm lahko kupite v dveh velikostih:

 • 10 g tuba, ki zadostuje za nego linearne brazgotine velikosti 5 do 7 centimetrov dvakrat dnevno, 60 do 90 dni in stane € 24,95;
 • 20 g tuba, ki zadostuje za nego linearne brazgotine velikosti 10 do 12 centimetrov dvakrat dnevno, 60 do 90 dni, € 39,95.

Prodajna mesta: Strataderm je na voljo v lekarnah brez recepta, seveda tudi prek spleta:

2 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj