Pred nekaj dnevi se je zgodila že četrta stilska preobrazba Planeta Lepote. Tokratna kandidatka Tjaša, mlada zaposlena mamica, se je na preobrazbo prijavila, ker “je že vse življenje ista”, kot je povedala sama. V srednješolskih letih je sicer eksperimentirala z različnimi barvami las, a se je kasneje zasidrala nekje na svetli ‘strawberry blond’, saj ima po naravi zelo svetle lase z veliko rdečega pigmenta. Kar se tiče make-upa, je njena stalnica le maskara, pri oblačilih pa se je – kot toliko drugih žensk – ustalila v varni črnini, ki jo je v njeni omari precej. Priznala je tudi, da ima v svoji omari ogromno število oblačil, ki jih sploh ne nosi, kar je spet nekaj, kar pogosto slišimo. Z barvami si ni preveč domača, ker ne ve, kako bi jih kombinirala, da bi ji pristajale. Pogosto ima probleme s tem, da se boji ‘preveč’ urediti, da ne bi izstopala iz svojega (službenega) okolja, kar je prava škoda. Veselila se je naše preobrazbe in željno vpijala vse, kar so ji svetovali naši strokovnjaki.

 preobrazba_4_pred
Tjaša je na preobrazbo prišla v črni barvi, ki jo, kot večina ljudi, največ nosi, in pričesko, potrebno osvežitve.

Ker je Tjaša naravna rdečelaska s prelepo porcelanasto poltjo, pegicami in zelenimi očmi, bi bil pravi greh, da bi jo pobarvali na kakšno drugo barvo, saj bi na njej delovala kot tujek in ne bi pristajala njeni naravni obarvanosti. Zato se je frizerka Anja iz salona Mič Styling v City Parku skupaj s stilistko Tino odločila za prelep bakren odtenek las, ki bo poudaril Tjašine oči in polt.

preobrazba_4_barvanje
Frizerka Anja je Tjaši nanesla intenziven bakren odtenek barve za lase, ki bo Tjaši poudaril njene naravne barve.

V naslednjem koraku smo se odločili za paž frizuro, ki jo je frizerka Petra prilagodila Tjašini mladosti, zato je sprednja dva pramena pustila nekoliko daljša, da sta lepo uokvirila Tjašin obraz. Sprednji lasje so bili postriženi v klasičen frfru do obrvi, zadaj pa je Petra lase postrigla tako, da so pridobili nekaj volumna. Ker ima Tjaša zelo redke lase, ki nikakor niso primerni za to, da bi si jih pustila dolge (tudi kadar se odloči za kaj takega, ji lasje enostavno nočejo zrasti, temveč se začnejo le cepiti), je daljši paž idealna pričeska tako za njen tip las kot tudi za njen obraz in njeno osebnost.

preobrazba_4_strizenje
Ker Tjašina kakovost las ne dopušča daljših las, je paž idealna izbira, poleg tega pa ni zelo zahteven za vzdrževanje.

10 KOMENTARJI

  1. Uau, noro hudo!! Zelo všeč mi je frizura, res ste zadeli, no pa prav tako izbira oblačil, ki ji zelo pristajajo! Vse pohvale, obvladate!

  2. vsaka preobrazba je super, tale pa se posebej naravna in se mi zdi zadetek v polno 🙂 marelline kavbojke so super! 🙂 ali je kaj od teh oblacil odnesla tudi domov, ali je to samo predstavitev ustreznih kombinacij zanjo? 🙂

  3. Krasna! Prvi outfit je res v nulo za vsak dan, a z urejenostjo na nivoju, drugi všeče, le tretji jo malce postara. Tudi frizura dobi moj \”žegen\”. 🙂

  4. Frizura mi je všeč in rdeča barva ji pristaja veliko bolje kot oranžna.Njen obraz z rdečo zažari.

    Edino kar pogrešam je slika samo obraza po preobrazbi, da se bolje vidi frizura in make up.

    Outfiti so tudi veliko boljši kot jih je uporabljala sama.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj