Kandidatka naše druge preobrazbe gospa Mateja je takoj povedala, da je preobrazba prišla kot nalašč – dva dni pred njo je namreč praznovala svoj štirideseti rojstni dan.

Mateja ima dva najstniška sinova in je odločna ter aktivna ženska. Njen vsakdan je sestavljen iz tekanja po službenih in drugih opravkih, veliko pa se ukvarja tudi s športom; tako poleti kolesari, hodi v hribe, … Priznala je, da se zelo rada po žensko uredi in obleče krilo ter čevlje s peto, le da priložnosti, za katere bi se tako uredila, ni zelo veliko. Si pa je zaželela popolne preobrazbe in se je bila pripravljena popolnoma prepustiti strokovnim rokam vseh članic naše ekipe.

preobrazba_2_portret_1
Ga. Mateja je na preobrazbo prišla brez ličil

Mateja je na preobrazbo prišla s spuščenimi lasmi in nenaličena ter oblečena v bombažen puli v barvi fuksije, jopo v hladnem odtenku vijolične, črnem krilu, črnih legicah in črnih škornjih.

Preobrazba se je začela pri frizerki Jeleni iz salona Mič Styling v City Parku. Mateja ima naravno zelo svetle, pepelnate lase, ki ji na soncu še dodatno posvetlijo.

preobrazba_2_izbira_barve
Frizerka Jelena in stilistka Tina sta se odločili za malce temnejšo barvo las in dvobarvne pramene

Enako svetle ima tudi trepalnice in obrvi, slednje si zato barva na temnejši odtenek. Stilistka Tina in frizerka Jelena sta se po daljšem pogovoru z Matejo odločili za nekoliko temnejšo barvo las, ki bi Mateji in njeni koloristiki dala malce več ‘barve’. Frizerka Jelena se je odločila za barvanje las po celotni površini glave s temnejšim in malce toplejšim blond odtenkom, nato pa za dvobarvne pramene v pepelnatih in zlatih tonih po zgornji polovici glave.

preobrazba_2_barvanje
Najprej je bilo na vrsti barvanje – frizerka Jelena je res mojstrica za izbiro pravih odtenkov

Za obliko frizure je stilistka Tina izbrala krajšo, modernejšo frizuro, ki se Matejinim potezam bolj poda kot preraščena paževska frizura, ki jo je imela prej. Nova frizura lepo uokviri njen obraz, deluje hkrati mladostno, urejeno, je lahka za vzdrževanje doma in bo Mateji dobro služila tudi pri njenih športnih aktivnostih. Potrebe po spenjanju las z različnimi sponkami tako ne bo več. Barve, ki jih je Jelena uporabila, pa niso agresivne, zato Matejini lasje ne bodo zaradi njih utrpeli nobene škode.

preobrazba_2_strizenje
Nato je sledilo striženje in kar nekaj las je šlo stran, tako, da je ga. mateja postala kratkolaska

18 KOMENTARJI

  1. Waa res je lepa, izgleda ful mladostna, sveža, razigrana! Bi se ozrla za njo na ulici. Najbolj sta mi všeč prvi dve kombinaciji, se mi zdi, da kar žari – kot sonček! 🙂 Skratka – res super preobrazba. Bravo celotni ekipi!

  2. Waa res je lepa, izgleda ful mladostna, sveža, razigrana! Bi se ozrla za njo na ulici. Najbolj sta mi všeč prvi dve kombinaciji, se mi zdi, da kar žari – kot sonček! 🙂 Skratka – res super preobrazba. Bravo celotni ekipi!

  3. Odlično! Prva dva outfita sta takooo fejst, sveža in mladostna, tudi resnejša sta lepa, frizurca je krasna. Khm, zdaj me še bolj moti moja zaraščenost…

  4. Res lepo. Poleg ostalega (krasna izbira barv) mi je izredno všeč frizura, zelo luštkana kombinacija kratkih las zadaj in daljših spredaj – v zadnjem času je tudi meni najljubša!

  5. Nikoli ne komentiram člankov na portalu, ampak tu pa moram pohvaliti ekipo – super preobrazba (sploh pričeska), gospa deluje 10 let mlajša!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj