Bi verjeli, če bi vam povedali, da je kandidatka oktobrske stilske preobrazbe v začetku letošnjega leta zapisala stilsko preobrazbo z Mič Stylingom kot enega izmed svojih ciljev za leto 2012? Točno to se je namreč zgodilo gospe Aniti, kar je lep dokaz za to, kako so natančno definirani cilji pomembni za uspeh tako v profesionalnem kot tudi zasebnem življenju.

Gospa Anita je v letošnjem letu začela samostojno podjetniško pot, kar je poleg tega, da “nikakor nima občutka za oblačila in urejanje”, kot je sama povedala, dodatno botrovalo dejstvu, da se je prijavila za stilsko preobrazbo s Planetom Lepote. Poleg tega je njen vsakdan nadvse živahen tudi zaradi njenih petletnih dvojčkov, tako da ji časa ali energije za trgovine res ne ostane prav veliko. Zato je bila toliko bolj vesela tega, da smo jo izbrali za našo preobrazbo v mesecu oktobru.

preobrazba_9_pred
Gospa Anita je prišla na preobraubo v temnih oblačilih, njeni koloristiki niso delala usluge

V salonu Mič Styling v Kristalni palači BTC-ja smo gospo Anito najprej prepustili spretnim rokam frizerk Jelene in Urške. Jelena in naša stilistka Tina sta se odločili za svetle pramene, ki niso dosti drugačni od Anitine naravne barve las, jo pa malce poenotijo; dodatni preliv naredi barvo las bolj sijočo in negovano.

preobrazba_9_friziranje_2
Frizerka Urška je Aniti naredila pramene in dodala preliv za večji lesk las

Frizerka Urška se je odločila za razgiban paž take dolžine, ki najbolj ustreza obliki Anitinega obraza ter kvaliteti njenih las. Ker so njeni lasje tanki, konice pa so bile utrujene in poškodovane, ji je odrezala kar nekaj (nujnih) centimetrov. Frufru je oblikovala tako, da ni problematičen za negovanje in da lepo uokviri Anitin obraz. Končna frizura je daleč od geometrijsko stroge in polikane, je pa bistveno bolj urejena od njene stare frizure.

preobrazba_9_strizenje
Frizerka Jelena je Aniti postrigla poškodovane in stanjšane konice, da so lasje dobili
volumen in sijaj.

loading...


12 KOMENTARJI

  1. Fantastična preobrazba, spet vam je uspelo v piko zadeti. 🙂 Prva dva outifta sta čudovita, sploh tisti, za katerega je gospa Anita sprva rekla, da ji ni všeč, se mi zdi da je kot narejen zanjo. 🙂

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj