… preveč inteligentni. Vendar obstajajo svetle izjeme. Med njimi tudi nekaj igralcev, za katere si nikoli ne bi mislili. Eden izmed njih je gotovo Ken Jeong, ki se ga verjetno dobro spomnite, ko je v filmu Prekrokana noč igral bežečega nagca. V resničnem življenju pa je doktor medicine.

Brian May – kitarist zasedbe Queen

Brian May je znan po tem, da je skupini, ki jo je sicer vodil Freddie Mercury, zagotovil harmonične melodije na kitari, vendar je veliko več kot rock zvezda. May prav tako uživa v raziskovanju zvezd ali vsaj nekaterih vrst nebesnih teles. Ima doktorat iz astrofizike in je v preteklosti že sodeloval z NASO.

Lisa Kudrow – igralka

Za oboževalce serije Prijatelji bo Lisa Kudrow vedno zmedena Phoebe Buffay. Toda tisti, ki jo dobro poznajo vedo, da je diplomirala iz biologije in je bila del obsežne študije o migrenah in drugih vrstah glavobola. Zaradi tega je njeno ime še vedno referenca na spletni strani NCBI (Nacionalnega centra za biotehniške informacije).

Natalie Portman

Igralka, ki je za svojo vlogo v Črnem labodu prejela tudi Oskarja, tekoče govori 6 jezikov, diplomirala pa je na eni izmed najbolj znanih univerz na svetu – Harvardu.

Ashton Kutcher

Verjeli ali ne, tudi igralec, ki vedno igra najbolj neumnega v družbi, je v zasebnem življenju zelo inteligenten. Študiral je biokemijsko inženirstvo na univerzi v Iowi, ki pa ga je opustil zaradi kariere v Hollywoodu, saj mu je ta prinesla precej več denarja.

PREBERITE TUDI: To je razlog za vitko in mladostno telo Jennifer Aniston

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj