Že res, da se je za vse storitve, ki jih ponujamo uporabnikom, potrebno najprej brezplačno registrirati, vendar se od tukaj dalje odpirajo različne možnosti spoznavanja novih simpatij.

Kaj realno pričakovati? Do pravega partnerja v 3 do 12 mesecih

Za novo simpatijo ni potrebno vložiti ogromno časa niti denarja. Potrebuješ pa nekaj vztrajnosti, da se medsebojno odkrijeta s pravo osebo, nato pa nekaj zmenkov v živo in kmalu bodo metuljčki letali tudi po tvojem trebuhu.

Mlajši ona-on.com pari

POIŠČI LJUBEZEN TUDI TI!

Ona-on.com pari srednjih let

POIŠČI LJUBEZEN TUDI TI!

Ona-on.com simpatije v zrelih letih

POIŠČI LJUBEZEN TUDI TI!

Najina zgodba – Sanjska poroka

Že res, da se pari poslovijo z izbrisom profila in pomahajo v slovo, vendar z njimi ostajajo v stiku. Vse pare nagradijo s 6-imi razvajanji v okviru natečaja Najina zgodba – spoznala sva se na ona-on.com in enemu paru letno organizirajo gala poroko, spodaj video utrinki s Sanjskih ona-on.com porok.

POIŠČI LJUBEZEN TUDI TI!

Večini najbolj ustreza prvi stik prek spleta, kaj pa tebi?

Logično, saj je največ ponudbe na spletu! Pravo mesto za to je največji spoznavni portal ona-on.com, kjer je preko 180.000 iskalcev ljubezni, med 18 in 70+ let (ca 80.000 mesečno aktivnih)!

Le od tebe je odvisno, kako hitro želiš na prvi zmenek v živo. Ona-on.com je prijazen in vodi po korakih do uspeha, vsakdo ga hitro osvoji. Nudijo pa tudi pomoč uporabnikom, tako tehnično, kot tudi vsebinsko, z nasveti o tem, kako od spletnih pogovorov do zmenkov v živo.

Ona-on.com je uradno najboljša mobilna aplikacija v Sloveniji (2018)

Oglej si video predstavitev ona-on.com mobilne aplikacije, ki deluje v spletnem brskalniku pametnega mobilnega telefona, brez nameščanja aplikacije (WebSi Prvak, naj mobile app).

POIŠČI LJUBEZEN TUDI TI!

Imaš raje spoznavanje novih ljudi v živo?

Preko 50 ona-on.com družabnih srečanj na leto je več kot odlično izhodišče, da si obogatiš socialno življenje. Druženje je spontano, brez odvečne treme. Še preden se sploh zaveš, si že v družbi novih sogovornikov.

Dogodki so tematsko obarvani in vključujejo šport, kulturo, izobraževanje, kulinariko, izletništvo. Preveri vzdušje na spoznavnih dogodkih v spodnjem videu.

Če si torej želiš partnerstva, brezplačno preizkusi! Izgubiti ne moreš ničesar, lahko pa veliko pridobiš! Prvi korak? Brezplačna registracija na ona-on.com!

Mimogrede, ona-on.com lahko preizkusiš tudi v skritem načinu – nihče te ne bo videl, vse dokler se ne odločiš drugače! Začni tukaj.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj