…  skrivna ljubezen s kirurgom – to je le del zasebnega življenja prezgodaj preminule princese Diane. Po končanem nesrečnem zakonu s princem Charlesom, ki je svojo takratno ženo zamenjal s sedanjo Camillo, je ljubezen našla pri kardiologu Hasnatu Khanu. Ker je minilo natanko 25 let od začetka njune zveze, pa tudi od njenega intervjuja za BBC, nihče ni pomislil, da se bo po toliko letih molka oglasil. Za ‘Daily Mail’ je spomnil na vse, kar se je zgodilo pred četrt stoletja v njegovem življenju, pa tudi v življenju princese Diane.

‘Ena izmed njenih najbolj privlačnih lastnosti je bila ranljivost. Zato je bila Diana tako privlačna. Kasneje sem ugotovil, da je Martin ciljal na njeno ranljivost in jo izkoriščal,’ se je takoj dotaknil slavnega intervjuja princese Diane, v katerem je prvič spregovorila o tretji osebi, poročeni s Charlesom. ‘Z Diano je bil zelo prepričljiv. Trik je bil v tem, da je bil iz BBC-ja, bil je ugleden in celo zelo pobožen. Toda glavo ji je napolnil s smeti,’ je povedal Hasnat, ki je znan po tem, da ohranja zasebno življenje. Kljub temu da se je odločil, da bo odnos z Diano obdržal zase, meni, da je to trenutek, da javnost opozori na krivico, ki jo je prestala pokojna princesa. Poleg tega je dejal, da je princesa, ko sta bila leta 1995 v zvezi, sumila še eno žensko, s katero jo je Charles varal. Po poročanju naj bi imel afero z varuško svojih sinov Tiggy Legge-Bourke.

Mimogrede, Hasnat je bil z Diano v dvoletnem razmerju, ki se je začelo konec poletja 1995 in je trajalo do junija 1997. Waleška princesa naj bi ga prijateljem opisovala kot ‘ogromno ljubezen’, medtem ko je on Diano opisal kot svojo sorodno dušo. Njuna zveza je omenjena tudi v filmih o princesinem življenju.

PREBERITE TUDI: To je pravi razlog, zakaj sta Harry in Meghan zapustila kraljevo družino

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj