… nohte in mladostno, sijočo polt. Sedaj je to mogoče – vse to lahko dosežete z enim samim izdelkom – spoznajte – BioSil! BioSil poskrbi za močne, zdrave lase in nohte, zmanjša gubice in ohranja elastičnost kože.

BioSil unikatna formula vsebuje klinično dokazane in preizkušene sestavine. Obstaja veliko prehranskih dopolnil s kolagenom, ki pomagajo pri rasti las, za lepšo in bolj mladostno kožo in nohte ter delujejo proti staranju, a BioSil je drugačen, saj ima popolnoma unikatno formulo. Vsebuje naraven silicij v posebni obliki stabilizirane ortosilicijeve kisline orthosilicic acid (ch-OSA®). S svojo unikatno formulo vpliva na kolagen, elastin in keratin.
Več o BioSIlu si lahko preberete tukaj.

BioSil za lepe, mladostne in močne lase

  • opazno poveča debelino vsakega lasu posebej, s čimer lasje dobijo polnost in volumen;
  • ustvarja bolj sijoče, močne in zdrave lase.

BioSil za lepe in močne nohte:

  • regenerira kolagen, ki ga potrebujete za močne, zdrave nohte. Skrivnost, kako do lepih, zdravih in močnih nohtov leži v vaši lastni DNK!

BioSil za mladostno, napeto in lepo polt

  • regenerira kolagen, ki je esencialnega pomena za lepo polt zdravega videza;
  • zmanjša drobne gubice in gube;
  • ohranja elastičnost kože.

BioSil-ov regenerativni učinek je klinično dokazano varen in učinkovit. Sedaj imate lahko tudi vi kožo, lase in nohte, kakršne ste si vedno želeli!

AKCIJA!

Do  vključno 15. 6. 2016 lahko BioSil kapsule kupite po posebej ugodni ceni, za samo 25,46 EUR (namesto 33,95 EUR in tako prihranite kar 8,49 EUR!). In ne samo to, izdelek vam tudi BREZPLAČNO DOSTAVIMO!

BioSil lahko naročite TUKAJ.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj