… toplo črno jopico za hladne poletne večere, udobne čevlje brez pete za pohakovanje po mestu, vlažilno kremo za obraz prav določene blagovne znamke, ali nov vzglavnik za udobne noči. Pa tudi riževo mleko za jutranjo kavo, darilo za nečaka, mesečno karto za fitnes (nismo pozabile na novoletne zaobljube, kajne?), vstopnico za koncert, ki ga res ne smemo zamuditi ali plesni tečaj za čutni tango.

Nakupujete v družbi ali kar sami? Tako boste imeli oboje …

V šoping se rade odpravimo, ko ni velikih plakatov s popusti na vsaki izložbi, in v času razprodaj, ko lovimo ugodnosti v majhnih butikih v centru mesta ali velikih nakupovalnih centrih. Včasih se zdi, da je prav vsak dan zaznamovan z nakupovanjem, a kaj ko nas toliko zanima!

Pogosto gremo po nakupih s prijateljicami ali mamo, včasih pa je šoping tudi priložnost, da si vzamemo nekaj ur samo zase. Takrat je naša edina družba pametni telefon, ki pride še posebno prav, ko postane prenaporno (beri: ko je treba razmisliti, s čim boste kombinirali novo usnjeno rdečo torbico) in skočimo na kratko kavico. V takšnih trenutkih si močno zaželimo, da bi bila z nami prijateljica ali mama v vlogi šoping asistentke.

Ste kdaj pomisilii, da pa je to lahko vaš pametni telefon? Za vas imamo super novico, saj ga lahko po novem uporabite prav za to: kot svojega šoping asistenta. Ne more vam sicer pomagati pri barvnih kombinacijah, bo pa poskrbel za manj slabe vesti in velike prihranke.

Mobilna aplikacija shoppii bo za vas našla najbolj ugodne ponudbe v vaši bližini. In seveda samo takšne, ki vas zanimajo. Obvestila vas bo o ugodnostih za športna oblačila, raznih dogodkih, najboljših žurih v mestu in še mnogo več. Ponudbe lahko delite tudi s prijateljicami, da lahko skupaj uživate v nakupovanju brez slabe vesti. A veste za tisto potovanje, ki že dolgo čaka na vas? Kmalu boste lahko s shoppii-jem zelo poceni raziskovali svet, saj vam bo ta mobilna aplikacija pomagala najti najugodnejša prenočišča in odkrivati najlepše kotičke po ugodnejših cenah.

Kako bo telefon postal vaš najboljši nakupovalni asistent v 4 korakih?

  1. Prenesete aplikacijo shoppii (zaenkrat na voljo samo za Android).

  2. V aplikaciji izberete kar vas zanima (na primer gledališče, kozmetika, vse za dom ipd.).

  3. Ko se nahajate v bližini trgovine z ugodnostmi, boste na telefon prejeli obvestilo.

  4. Stopite v trgovino, pokažete obvestilo in nakupujete s popustom.

Ženske smo prave mojstrice v izgovorih za nakupe, čeprav se zavedamo, da denarnica zaradi tega mnogokrat trpi. A sedaj imamo asistenta, s katerim bomo vedno našle najbolj ugodno ponudbo za vse tisto, kar potrebujemo. In tisto, kar si preprosto želimo.

Več si lahko preberete tudi na www.shoppii.si.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj