YVES SAINT LAURENT


To pomlad Yves Saint Laurent-ova ženska pohajkuje po pariških vrtovih in privlači poglede s svojo čutnostjo in očarljivostjo. Prvi sončni žarki poudarjajo njen eksotični videz, ki je hkrati skrivnosten in iskriv: njena polt in nasmeh sta poudarjena z naravnimi odtenki. Njene oči zapeljujejo z intenzivno modro bravo, na njenih ustnicah odseva Golden Gloss. 


YSL spomladanski look 2007


Ombres Quadrilumieres so tri palete senčil za veke v štirih usklajenih odtenkih. No. 4 Nude, no. 5 Tawny in no. 6 pastel vam omogočajo ustvarjanje kombinacij po želji.


YSL Ombres Quadrilumieres


Touche Blush je inovativno rdečilo za lica, ki je na voljo v novem odtenku no. 5 Blackcurrant.


YSL Touche Blush


Rouge Pur šminka so ustvarili v štirih novih odtenkih: no. 132 Nude Beige, no. 133 Rosy Beige, no. 134 Cinnamon Velvet ter no. 135 Candy Pink.


YSL Rouge Pur


Golden Gloss je sijoč glos za ustnice na metlico, ki ga boste lahko uporabljale v štirih novih odtenkih: no. 8 Golden Blackcurrant, no. 9 Golden Garnet, no. 10 Goledn Peony ter no. 11 Golden Whisper.


YSL Golden Gloss pomlad 2007


Tudi lak za nohte La Laque ima dva nova odtenka: no. 31 Sparkling White in no. 32 Sparkling Garnet. Enostaven nanos, intenzivne barve ter dolga obstojnost vas bodo prepričali v nakup.


YSL La Laque lak za nohte


GUERLAIN


Guerlainova spomladanska kolekcija Pure Chic pomeni prihod sveže, prefinjene in chic ženstvenosti in združuje Guerlainovo ljubezen do diskretne elegance in naravne prefinjenosti. Videz letošnje pomladi so sveže in čutne ustnice in pogled, poln nežnosti.


Guerlain Pure Chic look pomlad 2007 Julia Stegner


Sijoče ustnice in osupljivo lep nasmeh bo zagotovil novi Guerlainov KissKiss Gloss, ki je nadomestil stare (Divinora) KissKiss glose. Nova, tekoča formula je vodoodporna, obljublja dolgo obstojnost, živahne barve pa bleščeče mamljive ustnice z osuplivim sijajem. Lahki in nelepljivi, dišijo po vijolici, rdečem jagodičju in vaniliji. Na voljo bo 10 sijočih živahnih odtenkov s “petal” (Beige Secret no. 841, Real Beige no. 842 ter Rose Floride no. 860), “pearly” (Beige Caprice no. 845, Rose Sunset no. 864, Rose Tentation no. 865 in Figue Plaisir no. 866) in “strass” (Cherry Fizz no. 820, Fraise a Croquer no. 821 ter Abricot Gourmand no. 840) učinkom.


Guerlain KissKiss Gloss pomlad 2007


Embalaža je enaka KissKiss Laque glosom, le da je pokrovček srebrno zlat, njena značilnost pa je ekskluziven, izjemno raven aplikator, ki omogoča preprost in natančen nanos in neverjeten sijaj. Prekrivnost je srednja, na voljo pa bodo za 23€.


Novi odtenki pa bodo tudi pri KissKiss Maxi Shine šminkah in sicer Nude Shine no. 644, Toffee Shine no. 645, Lychee Shine no. 668, Rose Shine no. 669 ter Violet Shine no. 670. Priporočena MPC je 24€.


Guerlain KissKiss Maxi Shine šminka


 


Senčila Ombre Eclat 4 Shades bodo na voljo v 2 novih barvnih kombinacijah: Touche de Naturel no. 261 ter Touche de Lilas no. 292. Priporočena MPC je 46€. Enojna senčila Ombre Eclat Mono bodo prav tako na voljo v dveh novih odtenkih, Gold Fever no. 13 in Blue Fever no. 92.


Guerlain pa nas bo letos presenetil tudi z menjavo embalaže, saj bo dosedanjo zlato-bež nadomestila sivo-črna zunanjost in črna notranjost.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj