Kot vsako pomlad so nam proizvajalci dekorativne kozmetike tudi letos pripravili omejene kolekcije izdelkov za spomladansko in poletno ličenje. Predstavljamo vam sveže in zapeljive spomladanske linije izdelkov kozmetičnih hiš Collistar, Lancome, Clarins, Guerlain in Dior, slednja dva pa sta lansirala tudi izdelke, ki zagotovijo zagorel videz.

COLLISTAR

Letošnji Collistarjev spomladansko poletni look predstavljajo tople in sijoče sončne barve. Kolekcija se imenuje »Chic«, sestavljajo pa jo izdelki v rjavo-bronze, bakreni, karamelni, topli roza in barvi ambre. Živahne in prosojne barve pridejo najbolj do izraza na koži in ustnicah.

Collistar spomladansko-poletni look 2006 Chic

Chic Face-Eye-Lip Palette je ljubka paleta, ki vsebuje vse, kar potrebujete za oči, ustnice in obraz v toplih odtenkih zemlje in sonca; dva glosa za ustnice v bronze-ambrastih odtenkih, dve sijoči senčili za veke in lahek kompaktni bronzer, ki bo vaši polti pričaral zagorel videz. Paleta je opremljena z velikim ogledalom in dvema aplikatorjema, s katerima boste lahko osvežile svoj videz.

Collistar Chic Face-Eye-Lip Palette

V omejeni spomladansko poletni liniji pa so na voljo še sledeči izdelki: Highlighting Fluid Bronzing Effect, ki bo vaši koži podaril sijoče zagorel videz, uporablja pa se lahko tudi kot osvetljevalec (highliter), puder v kamnu Cristalli di Luce z drobnimi zlatimi in bisernimi delci za sijoč videz kože, Puro Lipstick šminka v novih odtenkih Honey in Candy Pink, sijoče tekoče šminke Extra Gloss in svinčnike za ustnice in oči v bleščečih se poletnih barvah.

Collistar Extra Gloss

Collistar Puro Lipstick šminka

LANCOME

Lancomova spomladanska kolekcija se imenuje »The Enchantress« in nam letos predstavlja predvsem nežno roza, lila, vijolične in globoke sive odtenke. Navdih je dobila v sanjarjenju, pravljičnosti, glamurju, magičnosti …

Lancome spomladansko-poletni look 2006 The Enchantress

Petite Boheme Illuminating Powder je puder v prahu, ki naši koži podari zlat, toplo roza ali bronze sijaj – na voljo je v omenjenih treh odtenkih. Oči bomo naličile s paleto štirih senčil Colour Focus Palette 4 Ombres, ki je v dveh barvnih paletah – roza-vijolični in koralno-zeleni. Vodoodporni svinčnik za obrobo oči v štirih novih odtenkih (srebrna, vijolična, zelena ter rjava) bo doplnil make-up vaših oči in zdržal tudi v največji vročini.
Ustnice bodo zasijale v novih odtenkih Sweet Balma (marelična in čokoladna), dodatni poletni odtenki pa so tudi pri šminkah Rouge Sensation ter veleslavnih glosih Juicy Tubes.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj