GUERLAIN


Guerlain nas je s svojo spomladansko kolekcijo presenetil že v začetku januarja. Kot je za pričakovati od enega najbolj inovativnih proizvajalcev dekorativne kozmetike v zadnjem času, nas tudi tokrat ni razočaral; KissKiss glosi so na voljo v treh novih odtenkih (prosojno shimmrast – Sucre Croquer 01, bledo roza shimmrast – Dragee Croquer 61 in bledo rdeč z zlatim shimmrom – Fraise Croquer 21) z mamljivimi sadnimi vonji, Bubble Blush v svetlo roza odtenku z bleščicami (Light Whisper 00), senčila za oči – četvorčki v novi barvni paleti Hypnotising Harmonie 243 Touche de Strass in celotna KissKiss linija šmink Maxi Shine.


Guerlain Kisskiss glos


Nova je tudi »French Manicure Kit«, ki ga sestavlja bel lak za konice nohtov ter nežno marelično roza za naravno urejen in negovan videz nohtov, priložen pa je tudi sijoč nadlak za hitro sušenje.


 Guerlain French Manicure kit francoska manikura


Poleg spomladanske kolekcije pa je prenovljena in izboljšana tudi linija za zagorel videz Terracotta. Razdeljena je na dve kategoriji, in sicer eno za svetlolaske in drugo za rjavolaske.


Guerlain Terracotta


Terracotta Light Sheer Bronzing Powder je razdeljen na dva dela: en bronzer je s shimmrom, drugi mat, obstaja pa v dveh izvedbah, za blondinke in za rjavolaske. Terracotta Gloss & Shine Moisturizing Balm Sun Shimmer ustnice vlaži in poskrbi za bronze videz in obstaja v kar šestih odtenkih, Teint Dore Moisturising Bronzing Spray pa koži v trenutku podari sijoče zagorel ten. Terracotta Pearly Brush Sublime Shimmering Powder je puder z bisernim leskom, ki je v embalaži z »vgrajenim« čopičem, uporablja pa se lahko za obraz in telo.


 Guerlain Terracotta Gloss & Shine Moisturizing Balm Sun Shimmer 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj