Dior

Diorjev spomladanski look za letošnje leto se imenuje ‘Dentelle‘ in nam vrača šarm spogledljivih dvajsetih let preteklega stoletja. Ponuja sodobno lepoto v paleti pastelnih barv.

dior_dentelle_pomlad_2010 

Kot povezava med visoko modo in ličili je znameniti Diorjev cvetni dizajn subtilno reproduciran na Poudrier Dentelle, glavni zvezdi kolekcije, pa tudi na omejeni izdaji rdečil za lica in senčil za oči. Poudre Dentelle Effet Lumière Visage je gladek in svilnat puder. Koža je videti čudovito prosojna in žametno gladka, polt pa subtilno sijoča.
Na voljo sta dva odtenka: 001 Rose Dentelle/ Pink Lace (nežno roza) in 002 Pêche Dentelle/ Peach Lace (nežno breskova).

dior_poudrier_dentelle 

Enak modni čipkasti motiv krasi tudi Diorjeva senčila za oči in rdečila za lica, ki so poustvarjena v ultra elegantnem modnem duhu. Ob čutni kombinaciji rožnatih, bledo sivih in slezenastih tonov zažarijo oči vseh barv: 5 Couleurs ‘Edition Dentelle Coquette’ v klasični različici  toplih in nežnih barv, 5 Couleurs Iridescent ‘Edition Dentelle Pearl Glow’ v subtilno prelivajoči se različici in 2 Couleurs ‘Boudoir Look’ za zadimljene in skrivnostne oči. Črtalo Eyeliner 073 Graphite/ Mock Up, ki čudovito občrta oči zahvaljujoč mehki konici podari očem dimno siv odtenek.
Nežna rožnata daje licem svežo pomladno rdečico: Diorblush ‘Edition Dentelle’ 839 Rose Vintage/ Vintage Pink.

dior_5_couleurs_dentelle_pomlad_2010 

Balzam za gladke in polne ustnice Crème de Rose ima vonj po vrtnicah in vrača ustnicam občutek ugodja, jih hrani, gladi in zapolni. Uporablja se ga lahko samostojno ali pod šminko oz. glosom.

dior_creme_de_rose 

Paleta ženstvenih odtenkov breskve, cvetnih listov vrtnice in lesketajoče lila čudovito poudari ustnice. Gladek, brezhiben in sijoč videz z Dior Addict Lip Polish 004 Rose Pétale/ Petal Pink. Vrtoglav, mesen in polten lesk z Dior Addict Ultra Gloss Reflect, na primer 427 Beige Voilette/ Beige Veil in 857 Rose Corset/ Pink Corset. Intenzivna barva z Dior Addict Lipcolor, ki prekriva ustnice v enakem odtenku kot stick: 419 Rose Guipure/ Pink Eyelet, 663 Rose Broderie/ Pink Embroidery ter 863 Rose Bustier/ Pink Bustier.

Nohti pomladi se svetlikajo v sijočih barvah Dior Vernis, dolgo obstojnega laka za nohte z brezhibnim leskom v rožnati barvi baletnih plesalk (184 Rose Ballet/ Pink Ballet) ali bledi srebrno sivi (604 Gris Perle/ Silver Pearl).

(Diorjev look je že več ali manj razprodan, prav tako Guerlainov (zato ga niti ne bomo predstavljali), saj sta prišla
na prodajne police že v začetku januarja, zaradi česar se sprašujemo,
če lahko spomladanske kolekcije za prihodnje leto morda pričakujemo že letos
jeseni …
)

6 KOMENTARJI

  1. Kar solidno napisano.
    Me pa moti ena stvar (tudi pri večini člankov tule gor), namreč nikjer ni navedenega niti enega VIRA, tako v zvezi z besedilom, kot tudi s slikami….Vsak članek naj bi imel navedene oz. citirane vire. Hm, dajmo malo bolj strokovno, prosim, glede na to, da naj bi takšen bil tudi tale portal, kajne?

  2. Tinka, žal ne vem, je pa tudi vprašanje, kakšna pride irl, ker te fotke potem vse tako računalniško obdelajo …

    Carmensyta, sicer ne vem, kako naj bi imel članek s predstavitvijo izdelkov vir (razen če misliš proizvajalce/uvoznike/zastopnike/distributerje, ki nam posredujejo slike in za določene izdelke tudi opise), ampak glede ostalih člankov sem pa že večkrat pojasnila, da zaradi pogostega kopiranja (dobesednega ali rahlo prirejenega) ne navajamo več virov, pri starejših člankih pa smo jih zaradi tega razloga umaknili.
    Žal, dokler je stanje pri nas takšno kot je, nimamo druge izbire.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj