Cvetlične oblike in vzorci, tako dragi Christianu Diorju, so v reinterpretaciji Johna Galliana vzcveteli v šopek žensk cvetja na modnih brveh. In sedaj tudi Diorjeva ličila, prvič v zgodovini, predstavljajo poklon strasti velikega modnega oblikovalca do cvetja in vrtov. Videz za pomlad 2008, ki temelji na stilističnih kodah visoke mode, je ena sama mila, intenzivna, karizmatična lepota, ki jo je navdihnila edinstvena poetika žensk cvetja.
“Dior Bloom”, videz, ki ženskam cvetja prinaša nadčuten šarm.


Dior Dior Bloom - kolekcija pomlad-poletje 2008


Mamljive oči se ji lesketajo v raznoterih odtenkih rožnate, lila, škrlatne, koralne in sivkasto-rjave. Žive barve so kot eksplozija cvetnih listov, čisti pasteli pa mlečni in neverjetno utripajoči. Seksi in romantična ličila ustvarjajo čarobne mavrične učinke, njihove bogate teksture pa so mehke kot najmehkejši žamet.


Dior Flower Blossom, nepogrešljiv izdelek za pomlad 2008 – motiv Dior Flower Blossom je v treh plasteh vtisnjen v puder: ena tvori ozadje, druga predstavlja cvetje in žuželke, tretja pa je drag kamen.
Pet različnih odtenkov v enem samem, skupaj v enem izdelku. Vsaka od petih barv igra posebno vlogo. Modri cvet zabriše rumenkaste in modrikaste tone temnih kolobarjev in očem podarja svežino. Pastelno zeleni metulj ublaži pordelost, bela pikapolonica pa osvetli obraz. Svetlo-rožnati dragulj zariše na lica rahlo rdečico. Prelivajoča se bledo-rožnata osnova in marjetice pa osvetlijo polt.
Čarobni Dior Flower Blossom podarja obrazu svež, sijoč in neverjetno naraven videz.
Plast, ki tvori ozadje, lahko uporabite za osvetlitev temnejših predelov. Cvetove, žuželke in diamant pa lahko uporabljate kot senčila za veke.


Dior Flower Blossom - kolekcija pomlad-poletje 2008


Senčila 5 Couleurs so kot prefinjena oblikovalska stvaritev: dve novi dragoceni barvni harmoniji v duhu visoke mode pomladi 2008. Sveži pastelni toni in edinstven, na kožo pisan lesk. Barvna harmonija ‘Spring Bouquet’ vključuje barve: sivkasto-rjavo, zelenkasto, slivnato, rožnato in bež. Za povsem nov videz pa preizkusite novo paleto 5 Couleurs Iridescent, zasnovano z novo generacijo praškov, ki vsebujejo eksplozijo bisernatih delcev. Zahvaljujoč ekskluzivni tehnologiji Wet Reflect™ senčila s svojim izredno bleščečim videzom, kovinskimi učinki, popolnoma enakomerno prekrivnostjo in neverjetno svilnato teksturo ustvarjajo učinek “druge kože”.


Dior 5 Coleurs Iridescent - kolekcija pomlad-poletje 2008


Senčilo za veke 1 Couleur – dva lesketajoča se cvetlična odtenka ponujata dva različna videza, ki ju odlikuje zračna tekstura enojnih senčil: ‘Blooming Pink’, prekipevajoča biserno rožnata, in ‘Flirty Brown’, resen, mat odtenek sivkasto-rjave.


Rouge Dior … Polne, gladke in prefinjeno obarvane ustnice so elegantne kot pravkar odprt cvet. Barvna paleta predstavlja šopek kremnih rjavih in omamnih rožnatih odtenkov. ‘Brun Story Board’ in ‘Ambre Caméra’ se poigravata z odsevi tulipanov v odtenkih koral. ‘Rose Clap’, ‘Rose Hollywood’ in ‘Brun Close-Up’ pa ponujajo elegantne odtenke rožnate – od najslajšega do najbolj intenzivnega.


Dior Rouge Dior - kolekcija pomlad-poletje 2008


Dior Addict Ultra-Gloss Reflect … Njegov lesk kljubuje svetlobi, fina in voljna tekstura pa vsebuje osupljive odsevne pigmente, ki podarjajo ustnicam čudovito polnost. Ravno pravšnja količina pigmentov v štirih glavnih barvah pomladne palete ustvarja mehke, kremne pastele: ‘Beige Velours’ v barvi mesa, ‘Pétale de Coton’ v barvi bonbonov, igrivi ‘Rose Liberty’ in pogubni ‘Fuchsia Popeline’.


Dior Addict Ultra-Gloss Reflect - kolekcija pomlad-poletje 2008


Z laki na nohte Dior, ki so obstojni in izredno svetleči, ste brezhibno urejeni vse do konic prstov. Dva nova pomladna odtenka sijeta v blagih, mlečno-rožnatih odsevih in krasita roke z najljubšo barvo Christiana Diorja. Komaj obarvani ‘Ylang-Ylang’ spominja na nežnost cvetnega popka, intenzivnejši ‘Rose Sucré’ pa podarja rokam svež pomladni videz.


Diorskin Poudre Shimmer za svetlo in sijoči polt je  gladek in bleščeč kot svila, osvetli polt s tisoči iskric in zračnim ljubkovanjem prosojne svetlobe, subtilno obarvane z nežnimi, iskrečimi se učinki dragega kamenja. Dva odtenka za dva osupljiva barvna učinka: nežen in pomladen ‘Rose Diamonds’ podarja svežino svetli polti, ‘Amber Diamond’ pa nežno otopli polt in vsem barvam kože podarja zdrav videz.


Dior Poudre Shimmer - kolekcija pomlad-poletje 2008


Puder v prahu in kompaktni puder Diorskin: popolna, prosojna polt. Zahvaljujoč edinstvenima sestavama dva nova, mehka in ugodna pudra kolekcije za pomladni videz poskrbita za prosojno in bleščečo polt.


DiorSkin Poudre Compacte puder v kamnu


Praški, ki ne vsebujejo olj, in mineralni praški, prekriti z lizinom, zagotavljajo brezhibno prosojnost in enakomerno polt. Izredno drobna okrogla zrnca naredijo kožo gladko kot svila. Ti mikroskopski delci sljude ujamejo svetlobo in jo odsevajo v soju se svetlečih žarkov. Obraz je videti kristalno jasen in žari od svežine. Obogaten puder v prahu zagotavlja revolucionarno mehkobo: sestavine, ki potešijo žejo kože, zagotavljajo vlažilne učinke ( 9 %) še šest ur po nanosu. Obogaten je tudi s kompleksom, znanim po zaščiti pred prostimi radikali.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj