Fascino je spomladansko-poletna kolekcija ličil italijanske kozmetične hiše Collistar. S sijočimi barvami z metalik sijajem, z novimi niansami bele, kremastimi, nežnimi teksturami in neizmernim občutkom predstavlja letošnjo spomladansko kolekcijo.

Collistar Fascino - spomladansko-poletna kolekcija 2008

Eden od glavnih motivov kolekcije in letošnjih modnih trendov so vsekakor barvni trakovi, mavrica barv, ki so glavna značilnost proizvoda Trio All Over face/eyes, zvezde kolekcije Fascino. Nadvse šik in elegantno paleto odlikuje veliko ogledalo in šest odtenkov bisernatih in sijočih barv, ki po vekah in licih drsijo kot pravi žamet. Na voljo sta dva odtenka: naravno in rožnato.

Collistar Fascino - spomladansko-poletna kolekcija 2008

Nov sijaj za ustnice Pretty Gloss je kremni glos v lončku, ki ga nanašamo s prsti ali čopičem za ustnice in ki ustnicam podarja neverjetno prijeten občutek ugodja, hkrati pa jih obda v tančico blišča. Na voljo v štirih izjemno sijočih (vsi vsebujejo shimmer) odtenkih, ki pa so precej prosojni: bela, fuksija, kamelja in koralna.
V kolekciji sta tudi nova odtenka Topgloss Stick-a, nežno rožnat in barva breskve.

Collistar Fascino - spomladansko-poletna kolekcija 2008 Perfect Nails Enamel in Pretty Gloss

Veke bodo obarvane s senčili Silk Effect Eye Shadow (dva nova odtenka – Peach Beige ter Eau de Nil) in svinčnikoma za obrobo oči Professional Eyeliner (trije novi odtenki – moder, zelen in zlat) in White Kajal Pencil. Slednji je novost, ki naredi oči večje, privlačnejše in osvetli celoten obraz.
Lak za nohte Perfect Nails Enamel je na voljo v treh odtenkih: Ice, Pearly fuchsia in Pearly Chestnut.

4 KOMENTARJI

  1. No, zdaj je pa res že skrajni čas za dobitek na Lotu ali pa za klic z Radia Center :))) Res lepe novosti in luštni odtenki.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj