Že od preteklega leta so zelo 'in' gola ramena, ki jih kažemo s topi in oblekami, ki razkrivajo ramena in dekolte; ali takšnimi, ki imajo izrezane zgolj rame. Moderno je kazati tudi malce trebuha, a ne spodnji del z nizkim pasom, kot smo nosile pred leti, temveč zgornji del trebuha nad popkom v kombinaciji z visokim pasom spodnjega dela.
 
Vse pa kaže, pa bomo kazale še en del telesa, na katerega zagotovo ni nobena pomislila: gole boke oz. medenične kosti. Večina se nas spomni na njih le, ko se ob neprevidnosti z njimi zadenemo ob kak rob, a v modnem svetu so postali nova erogena cona, ki jo je treba pokazati z izrezi, nizko sedečimi hlačami in oblečene v mrežaste nogavice.
 
Da razgaljeni boki postajajo velik trend, pa dokazujejo tudi kreacije na modnih pistah nekaterih najbolj poznanih modnih kreatorjev kot so Louis Vuitton, Herve Legerin Nina Ricci ter največje trendsetterke družbenih medijev, Kendall Jenner in Bella Hadid. 
 
Louis Vuitton je pokazal boke na zelo očiten način: z dolgo, rjavo obleko z izrezi na predelu bokov.
 
 
Bella Hadid pa je svoje boke pokazala na povsem drugačen način: s kombinacijo prosojnega bodija in hlač za prosti čas. Celotna oprava je skupaj z očali izpadla presenetljivo šik.
 
 
Kendall Jenner je izbrala precej nenavadno kombinacijo: prosojen bodi z visokim izrezom na bokih, preko katerega je oblekla 'bandeau' top iz džinsa, teh raztrgane kavbojke, ki ji sedijo nizko na bokih.
 
 
Hervé Leger: če vam je bližje neposredno seksi videz, ki razkriva ramena in boke, bo za vas idealna izbira kreacija modne hiše Hervé Leger. Pleten bodi z zelo visokim izrezom na bokih so dopolnili z ujemajočimi se hlačami z zelo nizkim pasom.
 
 
Cushnie et Ochs: precej podoben, a še bolj razgaljen videz so pokazali pri Cushnie et Ochs, pri katerem je videti, da so hlače z nizkim pasom oblečene preko enodelnih kopalk (morda pa so res?).
 
 
Tudi pri Nini Ricci deluje, da manekenka nosi enodelne kopalke, razlika je le v tem, da so boki prekriti z najlonkami s pikčastim vzorcem – idealna rešitev za vse, ki se ne želijo preveč razgaljati. Videz je zaključen s predolgimi, moško krojenimi črnimi hlačami.
 
 
 

Kako vam je všeč ta videz – se vam zdi uporaben v vsakdanjem življenju?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj