Dnevi se nezadržno daljšajo in vsak dan znova nas razveseli sonce. In počasi pospravljamo zimska oblačila v zadnji kot omare in namesto njih v ospredje postavljamo bolj lahka, prehodna oblačila in obutev.

Skupaj s spomladanskimi oblačili pa seveda prihajajo tudi spomladansko trendi ličenja. Kateri so tisti, ki nas bodo lepšali letošnjo pomlad?

Navzven zavihane konice las

Že lani je Jennifer Lopez napovedala, da bo to še velik trend in dejansko ga čedalje pogosteje videvamo na zvezdnicah. Če vas videz spominja na devetdeseta, imate prav. Prednost tega videza je, da ga je zelo enostavno ustvariti – potrebujete le ravnalnik las in malce utrjevalca.

Mint zeleno senčilo

Sicer precej manj uporaben, a brez dvoma svež videz zagotovi senčilo za veke v mint barvi. Še posebej uporabno bo, če ste malce neprespane in utrujene, saj v trenutku poskrbi za svež videz (in prikrije rdečkaste veke).

Pentlje za lase

Dodatki za lase ne gredo nikamor, prav veselo jih bomo še nosile. Če se je 2019 vrnil obroč ali ‘rajf’, pa s emu bodo letos pridružile še pentlje. Izberite kar se da fin material (saten, žamet …) ter si jo nadenite na čop.

Bleščičast eyeliner

Poleg mint senčila lahko vaš videz spomladansko osveži še bleščičasto črtalo oz. eyeliner. Seveda pa ne pozabite, kaj pomenijo bleščice za okolje in morda vseeno raje izberite senčilo za veke.

Na pol speti lasje

Če so oči v mint in kovinskih odtenkih skorajda futuristične, pa so pričeske zato zelo retro oz. vintage. Na pok speti lasje spominjajo na šestdeseta. Videz je zelo preprost – le spnite le zgornjo polovico las, kot je to naredila Sophie Turner.

Neon poudarki

Neon odtenki nas kar nočejo zapustiti. No, pa nič zato – če se slučajno kje izgubite, vas ne bo težko najti. Medtem, ko smo pretekla leta videvali predvsem neon rdečila za lica in šminke, pa bodo letos na udaru oči. Torej namesto nevpadljive bronze sence izberite neon oranžno in že boste ‘in’.

Izrazito strukturirane pričeske

​​​​​​​

Za vse, ki imajo dovolj dolge in močne lase ter čas in veselje se ukvarjati z njimi, bo letos idealno leto. Če ste hkrati tudi drzne, bodo izrazito strukturirane retro pričeske idealne za vas. Lupita Nyong’o je tako na podelitvi SAG nagrad očarala s svojo pričesko.

PREBERITE TUDI: 16 kosov, ki bi jih vsaka ženska morala imeti v svoji omari

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj