Spomladanska kolekcija modno-kozmetične hiše Yves Saint Laurent se imenuje Sweet Seduction in prinaša osupljive barve ter živahne harmonije rumene in roza, oranžne in barve fuksije, zelene in vijolične, oker in modre barve.

Yves Saint Laurent Sweet Seduction spomladanska kolekcija 2009 - model Coco RochaPalette D’Artiste Collector Powder for the Complexion
sestavljajo štirje bleščeči odtenki, ki tvorijo grafičen vzorec. Odtenki: svetel sončno-zemeljski odtenek, ki ogreje in oblikuje obraz, živahna oranžna in nežno roza, ki obraz poživijo in ga naredijo bolj intenzivnega, ter svetlo roza, ki poudari in izrazite poteze osvetli s satenastim sijajem.

Palette D’Artiste Collector Powder for the Eyes so obstojna, svilnata in satenasta senčila za oči, intenzivnih odtenkov in enostavnega zabrisovanja. Bledo rumena, nežno roza, sivo zelena za veke in pa malce globoko škrlatne, ki jo nanesemo ob liniji trepalnic, da oblikujemo in poudarimo celoten izgled.

­

Yves Saint Laurent Sweet Seduction spomladanska kolekcija 2009­

Trepalnice so odete v novo Everlong maskaro N° 7 Ever Steel Blue, lok obrvi je osvetljen s pastelno rumeno. Pod očmi je zelena s palete zmešana z Easy Liner for Eyes N° 3 Easy Blue za živahen kontrast. Polt je sveža, gladka in mat.

Za obrobo oči je modra nova črna, ki v kombinaciji z bež barvo prinese trendovski videz.

Veke so podarjene z Ombres Duolumieres N° 19 Oatmeal/Petroleum Blue ali N° 17 Ivory Beige/Deep Black. Varljivo spodobne ustnice so neprimerljivo sijoče z Gloss Pur N° 1 Pure Nude ali sočne z osvežilnim, ultra sijočim oranžnim ali malinastim odtenkom.
Rdečilo za lica Blush Variation je na voljo v novem odtenku N° 18 Coral Sand.

9 KOMENTARJI

  1. Zanimivo in lepo na pogled (sploh Guerlainova embalaža – kot vedno privlačna), a dvomim, da bom karkoli kupila. Vsaj po opisih sodeč barve niso ravno zame.

  2. Hmm, mene pa žal (ali pa na srečo 🙂 nič ne privlači; te barve niso zame. Mogoče kakšna KissKiss šminka… Bomo videli.

  3. tudi meni so barve pomladnih kolekcij ponavadi mimo :/ pač ne želim biti od obrvi do ustnic pink. me pa zelo zanima nova YSL Everlong maskara!!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj