Obe kolekciji vključujeta oblačila, obutev, nogavice, očala, ure in športne nedrčke. Oblačila nudijo veliko izbiro stilov in rešitev, ki spremenijo povprečno vadbo v vrhunsko doživetje. V prihajajočih toplih letnih časih Nike poskrbi za preprečevanje vlage in regulacijo temperature.

Spomladanska in poletna kolekcija Nike 2008

Napredni materiali nudijo lahkotnost, ki je nujna za letni čas, ko je glavna prioriteta preprečevanje vlage in urejanje temperature. Lahek Dri-FIT poveča zračenje, Dri-FIT Ray poskrbi za preprečevanje vlažnosti in dodatno raztegljivost, material Clima-FIT pa za tople, vodoodporne zunanje plasti. Kolekciji uporabljata poln obseg Nike najbolj naprednih tkanin. Nike Sphere Dry preprečuje tesnost in neudobje. Nike Sphere React Cool tkanina na notranji strani oblačil se odpre, ko pride v stik s telesno vlago in tako poskrbi, da oblačila dihajo. Pletena mrežasta ventilacija na ključnih predelih je brez dodatnih šivov, ki ustvarjajo trenje.

Poleg tega lahko na vse neoprijete kratke hlače, majice in majice s kapuco pripnete novo Nike + sponko za iPod kabel, ki pritrdi kabel na telo. Zdaj  lahko uživate v vadbi brez motečih kablov.

Spomladanska in poletna kolekcija Nike 2008 - tekaški top Spomladanska in poletna kolekcija Nike 2008 - tekaški copat

V novih kolekcijah pa so pri Nike prav posebno ponosni na Nike Shox Experience +, prvo obutev, ki vključuje vse Nike vrhunske tehnologije in znanja štirih desetletij. Nov zračni Nike Shox sistem združuje moč oblazinjenja Nike Air in Nike Shox. Vsi Nike čevlji so pripravljeni za Nike + z žepom za iPod senzor, ki omogoča tekačem, da slišijo povratne informacije med svojim tekom.

Pri zasnovi obutve se je Nike osredotočil na tri principe: tehnologijo naravnega gibanja, izboljšano prileganje in boljši občutek, ter razliko med moškimi in ženskimi tekaškimi potrebami. Obutev ujame svobodo hoje bosih nog ter nudi popolno podporo in oblazinjenje. Obutev za ženske je prilagojena specifičnim fizičnim lastnostim s širšim sprednjim delom, ožjo peto in višjim lokom na srednjem delu.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj