Varuh zdravja je odprl največjo slovensko spletno telovadnico. Na www.varuhzdravja.si lahko pod vodstvom izkušenih trenerjev krepite mišice, izgubite odvečne kilograme, oblikujete telo in se sprostite. Spletne vadbe so vam na voljo povsem brezplačno.

Zdrave spodbude na vsakem koraku

Varuh zdravja je edinstven program aktivnega varovanja zdravja, ki ga zavarovanci Vzajemne že dobro poznate, saj vas že nekaj let razvaja in spodbuja k skrbi za svoje zdravje z najrazličnejšimi spodbudami: od brezplačnih tečajev in popustov v toplicah do posebnih ugodnosti v centrih dobrega počutja, pri nakupih zdravstvenih pripomočkov in še veliko drugih. Zdaj je tem ugodnostim dodal še spletno telovadnico, s pomočjo katere lahko trenirate kadarkoli in kjerkoli.

Teovadnica brez vstopnin in članarine

V spletno telovadnico Varuh zdravja pa ste vabljeni prav vsi, ki želite narediti nekaj dobrega zase. Tudi če niste zavarovani pri Vzajemni, lahko do  njenih spletnih vadb neomejeno dostopate povsem brezplačno. Izbirate lahko med aerobiko, različnimi funkcionalnimi vadbami, jogo in pilatesom.

Dosezite svoj cilj

Z rednimi spletnimi treningi lahko dosežete izvrstne rezultate. Ob vpisu v spletno telovadnico izberite cilj, ki ga želite doseči. Izbirate lahko med petimi super cilji: zdravo hujšanje, fit in izoblikovano telo, gibljivost in mobilnost telesa, sprostitev za dušo in telo, zdravje in dobro počutje. Na podlagi vaše izbire bo ekipa strokovnjakov vsak teden brezplačno pripravila predlog vadb, s katerimi boste hitreje in učinkoviteje dosegli zastavljene cilje.

Tako preprosto

Za vadbe z Varuhom zdravja ne potrebujete nobene posebne športne opreme, potrebujete le malo prostora ter računalnik, tablico ali pametni telefon z internetno povezavo. Napravite prvi korak k boljšemu počutju še danes. Vstopite v spletno telovadnico Varuh zdravja in trenirajte brezplačno na www.varuhzdravja.si.
V spletni telovadnici Varuh zdravja lahko pod vodstvom izkušenih trenerjev preženete stres, okrepite svoje mišice in izboljšajte svojo telesno pripravljenost. Preizkusite, saj vas nič ne stane!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj