V modne vode se je podal tudi drugi najstarejši sin, Romeo Beckham; Victoria je na tednu mode za pomlad/poletje 2013, v New Yorku, predstavila novo linijo Victoria, Victoria Beckham; pripravlja kolekcijo okvirjev za korekcijska očala, postavila pa je tudi svojo novo spletno stran (victoriabeckham.com), ki je trenutno še v izdelavi in bo na voljo zgodaj pomladi prihodnje leto. Na njej bo seveda možno dostopati, kupovati in pregledovati štiri Victorijine kolekcije za pomlad/poletje 2013: modni dodatki, očala, oblačila in novo linijo oblačil – Victoria, Victoria Beckham.


Na svojem Facebook profilu je objavila predogled njene spletne strani

Victoria je zaupala, da je bila njena spletna stran v nastajanju že dolgo časa. Pomembno ji je, da bo narejena po njeni meri in okusu, ter da bo nakupovalna izkušnja za kupca karseda najboljša. Sama pravi, da pa je nad prihajajočo spletno stranjo zelo navdušena. Na spletnem naslovu se že lahko naročite tudi na njena e-poštna sporočila. Poleg izpolnjenih podatkov, morate obkljukati tudi stavek, kjer piše, da ste veseli, da boste prejeli sporočilo Victorie Beckham. Precej duhovito, kajne?


Tudi na Twitterju je najavila svojo spletno stran, na kateri bo njeno znamko mogoče videti skozi njene oči

Pred tednom dni pa je medijem zaupala tudi precej nenavadno stvar: da ni želel pred Davidom, z njo hoditi nihče drug in da med pripadniki moškega spola, sploh ni bila zaželena. Danes je namreč v Veliki Britaniji velik trend posnemanja modne ikone Victorie, saj si ogromno  pripadnic ženskega spola, želi izgledati takšne kot ona. Izdala je še, da je to, da se nič ne smeji – del njenega strogega imidža. »Menim, da sem se prenehala smejati, ko sem vstopila v svet mode. Moda je ukradla moj smeh. Ustvarila sem takšno osebo, za katero ne morem reči, da nisem jaz – nisem pa to jaz v celoti. Gre za nekakšen oklep,« je zaupala 38-letna Victoria, ki je tudi mama štirih otrok. »Čutim, da je moda tisto, kamor spadam.«

Objavila je še video posnetek, kjer odgovori na vprašanje, kako želi, da se ženske počutijo …

Modna ikona pa ima glede na vse uspehe – vsaj v zasebnem življenju, zagotovo dovolj velik razlog za smeh.

Vir naslovne fotografije: fashion.telegraph.co.uk
 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj