Na svetovnem tekmovanju Supermodel of the World, ki bo januarja potekalo v Budvi, jih bo zastopala petnajstletna Kristina Šitum. Vseh finalistk je bilo 15, zmagovalka pa nad samo zmago ni bila preveč presenečena, saj je že prej slutila, da je favoritka.

Superfinalistke hrvaškega izbora supermodel 2008

­Superfinalistke hrvaškega izbora supermodel 2008Dekleta so se predstavila v treh izhodih, pri dveh pa so bile oblečene v kreacije hrvaških oblikovalcev. Na prireditvi je posebno obletnico obeležila Tihana Harapin-Zalepugin, lastnica ene izmed večjih hrvaških agencij Talia Model, ki je deluje že deseto leto.

Januarja pa se bo Kristini pridružila tudi slovenska predstavnica Supermodela, ki je bila pred dnevi razglašena za zmagovalko. Anja Korošec, ki ima tako kot Kristina že nekaj izkušenj z manekenstvom, se bo prav tako potegovala za pogodbo z agencijo Ford. Nagrado ji je podelila predstavnica agencije Ford Models, Iris Minier, ki je bila z letošnjim izborom zelo zadovoljna.

Slovenski supermodel 2008 Anja Korošec­

Slovenski supermodel 2008 Anja Korošec


Anjo lahko že zdaj občudujemo na spletni strani milanske agencije Women Management in brez dvoma bo s pravim vodenjem in ustreznim izborom agencij lahko dosegla marsikaj.

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj