Tako bosta odslej še zadnja dva izdelka iz vrste visoko učinkovitih organskih fitoterapevtskih preparatov na voljo v novi embalaži na ‘pumpico’. Le-ta omogoča preprostejšo uporabo ter ohranja izdelek svež do zadnje kapljice. Oba izdelka imata tudi novo ime, ki bolje odraža, kaj vam posamezen izdelek ponuja.

Multivitaminske kapljice (prej Skin Energising Concentrate) so vitaminsko bogat serum lahkotne strukture. Poživijo in vzdržujejo celično aktivnost ter na ta način spodbujajo kožo k aktivnem delovanju. Še posebej učinkovito poživijo neaktivno in zrelo kožo. Po njihovi uporabi je koža bolj gladka, sveža in sijoča. Ključne sestavine, kot so visoko kvaliteten japonski CoQ10 (fermentiran s kvasovkami), biološko fermentirana hialuronska kislina in vitamini B1, B6 ter ester vitamina C, vašo kožo zaščitijo pred nečistočami v okolju in jo izdatno vlažijo. Izvlečka organskega regrata in repinca pa poskrbita za protivnetno delovanje.

Priporočena cena za 30 ml je 39,90 €.

Sophyto Multivitamin Skin Drops

Marine Peptide Brightening Treatment oz. Poživljajoča morska maska (prej Očiščevalna aktivna maska) je luksuzni gel biserne barve. Vsebuje japonsko organsko mikroalgo, ki vašo kožo poživi in posvetli že v nekaj trenutkih. Posebej razviti organski mineralni kompleksi posvetlijo, remineralizirajo vašo kožo ter ji dovajajo kisik. Zrela in od UV žarkov poškodovana koža tako postane bolj sveža in sijoča. Vsebuje 94 % certificiranih organskih sestavin, vključno z alojinim sokom, ki vašo kožo izdatno hidrira. Te izjemne lastnosti omogoča visoka vsebnost morskih elementov, kot so peptidi, lipidi, aminokisline, vitamini A, C, B1, B12, E, PP, K, D in elementi v sledeh.

Priporočena cena za 50 ml je 32,90 €.

­Sophyto Marine Peptide Brightening Treatment­

Izdelka sta že na voljo v Sloveniji.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj