­Marc Jacobs

Očala imajo plastični ovalni okvir v črni barvi, z modro zasenčenimi stekli ter modro-zelenimi ročaji, ki jih z okvirjem povezuje srebrni tečaj. Plastičen okvir zagotavlja lahkotnost, oblika in barvna kombinacija pa mnogo možnosti za kombiniranje.

Marc Jacobs

Tom Ford

Ovalen kovinski okvir obdaja rjavo zasenčena stekla, ki so ob straneh odmaknjena od okvirja. Na  ročkah iz želvjega oklepa se nahaja tudi logotip, okvir pa povezuje okrogla metalna vez. Očala so elegantna in jih je mogoče enostavno vključiti v sofisticiran videz ali z njimi nadgraditi sproščeno eleganco.

Tom Ford Margaux

Michael Kors

Zanimiva “letalska” oblika okvirjev v sijoči zlati barvi obdaja odbojna stekla ovalne oblike, ročke pa ob strani krasi vgraviran logotip. Združenje preteklosti z moderno eleganco in zlato barvo ponuja krasen modni dodatek, ki bo zagotovo v ponos vsaki ženski, ki jo navdušuje zanimiva oblika, oblikovalska preprostost ter zlat sijaj, ki bo vsakemu videzu dodal kanček žlahtnosti.

Michael Kors

Prada

Beli akrilni okvirji v obliki metulja obdajajo stekla, ki so zasenčena s prelivajočo se roza barvo, preprosto oblikovane ročke pa krasi klasični Pradin logotip. Model je na voljo tudi v črno-vijoličasti kombinaciji. Očala so primerna za ženske, ki imajo rade nenavadne oblike, svetle barve in svojemu videzu rade dodajo kanček romantične igrivosti.

Prada Butterfly

Dolce&Gabbana

Širok vzorčast okvir v zeleni, roza in beli barvi obdaja sivo zatemnjena stekla in je povezan z belimi ročkami, ki so okrašene z DG logotipom. Ker so narejena iz plastike, delujejo mladostno, skupaj z živahnim vzorcem pa predstavljajo pravo izbiro za igrive in pogumne ženske, ki jim vključevanje živahnih vzorcev in mladostnih modelov očal v vsakodnevni videz predstavljajo izziv in ne nemogočo nalogo.

Dolce&Gabbana­

­

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj