Če boste v iskalnik začeli tipkati ‘Smoothie …’ boste verjetno precej presenečeni, ko vam bo samodejno ponudil dokončanje z ‘… the cat’. Ne, ni se mu zmešalo – Smoothie je dejansko ena najbolj iskanih fraz. A ne gre za slastne, zdrave napitke, temveč … mucko.

Spoznajte Smoothie, najlepšo mucko na svetu.. Očarala bo tudi tiste, ki sicer morda niso ravno ljubitelji mačk.

Kot je razvidno iz fotografij, je Smoothie res prava in zelo posebna lepotica. Dolgodlaka zlato-rdečelaska je prava mačja zvezdnica in nadvse uspešna manekenka, ki zna pozirati pred kamero in poiskati pravi kot. (No, bodimo iskreni: vsi koti so za tako lepotico pravi in vse poze pravilne!).

Smoothie je pasme britanska dolgodlaka mačka in sicer precej drobcena, saj tehta slaba 2,4 kilograma. Je Nizozemka, njen lastnik, Arvid van Boekel, pa je povedal: “Na izbiro smo imeli celo vrsto imen, a hotel sem originalno in srčkano ime. Smoothieji so sladki in ona je tudi zelo prisrčna.”

Lepotičke pa ne krasi le sijoča, zlato-rdečkasta dlaka, temveč tudi prav posebni črni podplatki ter naravnost neverjetne, smaragdno-zelene oči, ki so očarali mačjeljubce in živaliljubce iz celega sveta – na Instagramu ima že preko 2,2 milijona sledilcev, z bratcem pa imata tudi svoj Youtube kanal. Je torej rojena mačja zvezdnica.

Njeno drugo ime je ‘puhasta kraljica’ in živi na Nizozemskem skupaj s svojim ‘bratcem’ s prav tako izvirnim imenom, Milkshake. Milkshake je ledeno-bele barve s sivkastimi prameni. Prvič je Smoothie postala slavna leta 2016, ko se je van Boekel odločil, da bo njene čudovite fotografije objavil na Instagram. “Ljudje so jo ogromno ‘repostali’! Videti je bilo, da jim je res všeč. In nekega dne so njene fotografije postale meme, ki ga je bil poln cel internet.”

Čeprav je Smoothie prava manekenska lepotica, pa je njeno življenje precej tipično mačje. Poleg rednega poziranja se seveda ukvarja s športom, pri čemer najraje lovi penaste žogice. Tudi njena osebnost je nadvse prikupna, saj je lastnik povedal, da “je sicer res kraljica, a zelo prisrčna in prav nič arogantna. Sicer ji ne paše vedno, da jo imamo po rokah, a pogosto prosi za crkljanje. Niti muhi ne bi naredila hudega.”

Sicer pa se z ‘bratcem’ Milkshakeom precej zabavata in včasih tudi malce poravsata, kot je značilno za sestrsko-bratske odnose. A hkrati sta zelo navezana in skrbno pazita eden na drugega. “Včasih se malce stepeta, a na splošno se zelo dobro razumeta,” je povedal lastnik van Boekel. “Spoznavali smo ju zelo počasi in postopoma, da sta se navadila eden na drugega. To se je zelo dobro obneslo. Smoothie je bolj sramežljiva; Milkshake pa pravi mali upornik.”

Ste se tudi vi zaljubili?

PREBERITE TUDI: Imate raje mačke ali pse? To veliko pove o vaši osebnosti

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj