Strokovnjaki iz Laboratorijev Vichy temu procesu pravijo tiho staranje, in kot prvi korak v boju proti temu pojavu so lani predstavili Vichy SLOW ÂGE.
 
 

Tri močne aktivne sestavine za upočasnitev staranja kože 

Vichy linija SLOW ÂGE temelji na treh aktivnih sestavinah, katerih osnovni cilj je zagotovitev trojne učinkovitosti za upočasnitev staranja kože. Prva je izvleček korenine bajkalske čeladnice, ene od 50 osnovnih zelišč tradicionalne kitajske medicine in močnega antioksidanta, ki učinkovito zavira oksidativne poškodbe zaradi UV sevanja in onesnaženja. Naslednja sestavina je probiotični derivat Bifidus, ki ga pridobivamo s fermentacijo bakterije Bifidobacterium Longum, in ki okrepi kožno pregrado. Tretja, vendar enako pomembna, pa je termalna voda Vichy, ki s svojimi 15 minerali pomaga pri obnovi kože, jo uravnovesi in napolni z minerali, s čimer jo zaščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi.
 
 

 

Novo!

Vichy SLOW ÂGE dnevna krema SPF 30

Deluje na obstoječe znake staranja, kot so gubice in lise, ter upočasni nastanek novih. Izvleček korenine bajkalske čeladnice z antioksidativnim delovanjem, mineralizirana termalna voda Vichy in probiotična sestavina Bifidus poskrbijo za močnejšo in navlaženo kožo, ki je videti mlajša in izžareva zdrav sijaj. Dodaten učinek vlaženja omogočata glicerin in natrijev hialuronat, ki sta dodana inovativni formuli SLOW ÂGE. Krema vsebuje zaščitni faktor SPF 30, prilagojena je za občutljivo kožo in je hipolalergena. Nanesite jo vsako jutro kot dnevno kremo. Izogibajte se področja okoli oči.

 

 

 

Novo! 

Vichy SLOW ÂGE dnevna nega z usmerjenim delovanjem za področje okoli oči

Območje okoli oči je prvo področje, na katerem se pojavijo znaki staranja, in dejavnik, ki najbolj vpliva na to, je več kot 10.000 utripov na dan, kakor tudi dejstvo, da je koža okoli oči petkrat tanjša in trikrat bolj reaktivna. Zato so strokovnjaki iz Laboratorijev Vichy ustvarili dnevno kremo, ki deluje na znake staranja kože okoli oči. Ta nega z usmerjenim delovanjem vsebuje izvleček korenine bajkalske čeladnice z antioksidativnim delovanjem + probiotično sestavino Bifidus + Ginkgo bilobo, ki pomagajo pri zmanjševanju zabuhlosti, temnih kolobarjev in gubic, ter poskrbijo, da je področje okoli oči navlaženo in spočitega videza. Področje okoli oči je navlaženo in spočitega videza. Gre za hipoalergeno nego, ki je bila preizkušena pod dermatološkim in oftalmološkim nadzorom ter je zato primerna za občutljive oči.

 

 

 

 

Novo!

Vichy SLOW ÂGE fluid SPF 25

Prva Vichy "slow ageing" nega, ki deluje na znake staranja v nastajanju, za kožo ki izžareva zdravje, mladost in zdravje. Tekstura fluida je bogata in sveža, nemastna in nelepljiva in je primerna za vse tipe kože.

 

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj