Nuša Derenda, priljubljena slovenska pevka, ki nas je davnega leta 2001 zastopala na glasbeni prireditvi Evrosong, je včeraj presenetila širšo slovensko javnost. V oddaji Znan obraz ima svoj glas je nastopila kot četrta žirantka in s svojim videzom šokirala gledalce, ki se je ne spominjajo takšne.

PREBERITE TUDI: Tole je nova kozmetika slavne zvezdnice

Slaba izbira obleke in make-upa? (vir: Voyo.si)

V eni izmed skupin na družbenem omrežju se je celo razvila debata o tem, kaj se dogaja s pevkinim obrazom. Ni ostalo neopaženo, da je pevka v obraz bolj zaobljena, kot smo je vajeni, mimika pa je precej toga, kar bi lahko bila posledica estetskih posegov (botulin toksin, filerji …) . Ljudje je niso prepoznali, velika večina pa je izrazila obžalovanje, da se tako lepa ženska ‘kvari’ z estetskimi posegi. Prav tako so bila deljena mnenja glede obleke, ki jo je nosila – ta naj bi namreč še samo poudarila njeno nizko postavo.

Oglasili so se tudi oboževalci, ki pevko poznajo v resničnem življenju in zatrdili, da v živo ni niti podobna temu, kar je bilo predstavljeno na televiziji. Za neprepoznavnost naj bi tako bila kriva studijska svetloba, slab make up in napačna izbira oblačila.

PREBERITE TUDI: Zvezdniki, ki delujejo v dobrodelne namene

Manjkala je obrazna mimika (vir: Voyo.si)

Nuša Derenda sicer nikoli ni zanikala in je v nekem intervjuju celo sama priznala, da ji uporaba botulin toksina ni tuja.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj