… je v intervjuju razkrila, da je že šest mesecev trezna. Kar je precej veliko, glede na to, da je v najboljših dneh veliko popivala, izključene niso bile niti droge.

Medtem ko je govorila z novinarjem Marcom Malkinom, je zvezdnica dejala, da živi trezen življenjski slog in hodi na terapije.

“Zadnjih šest mesecev sem trezna trezna. Na začetku je bilo samo zaradi operacije, ki sem jo imela,” je pojasnila Cyrusova in dodala, da “veliko” razmišlja o svoji materi Tish Cyrus. “Moja mama je bila posvojena in podedovala sem nekaj občutkov, ki jih je imela, občutke zapuščenosti in si želela dokazati, da sem iskana in dragocena. Starši mojega očeta so se razšli, ko je bil star 3, zato se je moj oče sam vzgojil. Pregledala sem veliko družinske zgodovine, ki ima veliko odvisnosti in izzivov na področju duševnega zdravja.” 27-letna hči Billyja Ray Cyrusa je nadaljevala: “Torej sem šla skozi to in se vprašala:” Zakaj sem takšna, kot sem? ” Z razumevanjem preteklosti veliko jasneje razumemo sedanjost in prihodnost. Mislim, da je terapija odlična. “

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj