… Shannen Doherty, ki smo jo spremljali kot Brendo v prej omenjeni seriji, spregovorila o tej kruti bolezni. Po večletnem zatišju  se je namreč zopet vrnila v njeno življenje. Tri leta po tem, ko je javnosti sporočila, da je njen rak dojke v remisiji, je sedaj za ABC razkrila žalostno vest. “Moj rak se je vrnil, zato sem tukaj,” je povedala v intervjuju.

48-letna igralka je priznala, da se z boleznijo bori že več kot eno leto, ampak jo je raje zadržala zase. “Mislim, da nisem vsega predelala,” je dejala. “To je grenka tableta, ki jo vsak pogoltne na drugačen način. Imam dneve, ko si rečem zakaj jaz in potem imam dneve, ko si rečem zakaj pa ne jaz? Kdo drug? Kdo drug poleg mene si še to zasluži? Nihče od nas si ne. Najbolj me je skrbelo, kako bom novico predala naprej svoji mami, svojemu možu,” je bila iskrena Shannen.

“S težavo sem se vrnila na snemanje, še posebej po tragični smrti prijatelja in soigralca Luka Perryja v marcu 2019. Težko sem sprejela diagnozo, ampak da nekdo umre, ki je bil na videz zdrav. Bilo je pretresljivo in najmanj kar smo lahko storili je, da smo ga počastili s snemanjem. Pa še vseeno po mojem mnenju nismo naredili dovolj.

Vrniti se je bilo težko, še posebej po tragični smrti Luke Perryja marca 2019. “Tako čudno se mi je postavila diagnoza in potem nekdo, ki je bil na videz zdrav, naj gre najprej,” je priznala. “Bilo je res pretresljivo in najmanj, kar bi lahko storil, da bi ga počaščil, je bil ta nastop. Po mojem mnenju še vedno nisem naredil dovolj. Še vedno imam nekaj življenja, moje življenje se ne konča z diagnozo. Tudi ljudje s 4. stadijem raka lahko delajo, tudi jaz lahko delam,” je

“Težko je, ker sem si mislil, da ko bom končno prišel ven, bi delal 16 ur na dan in ljudje lahko pogledajo to in rečejo:” O moj bog, ona lahko dela in drugi ljudje s 4. etapo lahko delajo. ” Doherty je nadaljeval. “Naše življenje se ne konča v trenutku, ko postavimo to diagnozo. Še vedno imamo nekaj življenja,” je zaključila.

PREBERITE TUDI: Samopregledovanje dojk

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj