Miren in kakovosten spanec je namreč bistvenega pomena za normalno delovanje telesa. Eden izmed najbolj pogostih razlogov za slabo spanje pa je neprimerno, staro in obrabljeno ležišče. Toda kako med tako bogato ponudbo izbrati pravo ležišče zase?

Dober in kakovosten spanec je namreč odvisen od različnih dejavnikov – od udobja, ravni stresa, življenjskega stila in seveda tudi od ležišča. Pri izbiri smo pogosto omejeni z našimi sredstvi, vendar naj to ne bo odločilnega pomena. Osnova za kakovostni spanec je vsekakor zračno ležišče, ki je izdelano iz kvalitetnih materialov. Posebno pozornost pa namenite tudi prostoru, kjer spite. Poskrbite, da bo spalnica vaša mirna oaza počitka, kjer se boste dobro počutili. Ustvarite si svojo sanjsko spalnico, ki vam bo zagotovila udoben in brezskrben počitek ter izkoristite akcijo -40% na vse izdelke za spanje.

Da bo izbira ležišča lažja smo za vas pripravili nekaj nasvetov za izbiro pravega ležišča. Najlažje bomo vzmetnico izbrali glede na položaj telesa med spanjem:

  • Če spite na boku, bo za vas primerna nekoliko mehkejša vzmetnica z jedrom in žepkastimi vzmetmi, ki poskrbi, da je vaša hrbtenica nenehno poravnana in v pravilnem položaju.
  • Če spite na hrbtu, si izberite nekoliko tršo vzmetnico, ki bo nudila zadostno podporo spodnjemu delu hrbta. Ta položaj naj bi bil najbolj zdrav, saj se pritisk enakomerno razporedi po celotnem telesu.
  • Če spite na trebuhu, je potrebno izbrati neko srednjo trdoto ležišča. Ugotovljeno je, da je to najslabši položaj za spanje, saj večina teže pade na območje trupa in tako povzroči ogromno pritiska na hrbtenico.

Preverite MEGA znižanje VSE -40% na meblojogi® vzmetnice, postelje, posteljnine Odeja®, omare in celotne spalnice samo v največji spletni trgovini za dom salonpohistva.si. Akcija traja samo 3 tedne. Podarite si kraljevski spanec – zaslužite si ga!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj