V Skupnosti civilnih iniciativ in gibanj (SCIG) bomo vložili kazensko ovadbo zaradi utemeljenega suma kaznivih dejanj organiziranega kriminala. Ljudje imamo pravico vedeti. Želimo izvedeti, ali so naši dvomi upravičeni in utemeljeni ali ne. Naša pravica je vedeti, biti informiran in zavedamo, da je razkritje dejstev pomembno za našo prihodnost.

Kazenska ovadba pravno in znanstveno utemeljeno od tožilstva zahteva, da razišče vse tiste ukrepe, ki so grobo posegli v temeljne človekove pravice in zaznamovali naša življenja: maske, testiranja, cepljenje, omejevanje gibanja itd.

Iz dneva v dan smo priča novim oblikam diskriminacije in absurdom, ki jih prinašajo ukrepi. Strah, vsejan v  vse pore življenja ljudem onemogoča trezen razmislek: kako lahko ta zadeva loči poslovno poroko od zasebne; poslovni obisk restavracije od zasebnega??? Prečkanje meje lastnika nepremičnine na Hrvaškem od navadnega turista?

PCT in ZDRAV ČLOVEK? Zdrav človek je diskriminiran, ker ne pristaja na igro farmacevtskega lobija, ker ga ne potrebuje, ker skrbi za svoje zdravje, kar je odgovornost vsakega od nas. (Kot je veljalo vse do lani, da je odgovornost tistega, ki zboli, da ostane doma in se pozdravi.)

Svojo podporo zahtevi ljudstva lahko oddate s podpisom: obrazec natisnite ležeče.
Podpise prosimo pošljite na naslov: Društvo za zaščito človeka in njegovih pravic Slovenije, Regentova 6, 2000 Maribor.

Donacije za delo stroke, odvetnikov, izvedenskih študij ipd. se zbirajo na TRR Društva za zaščito človeka in njegovih pravic Slovenije:

Št.TRR SI56 0284 3026 3582 839
V namen zapišite: donacija SCIG
Za vašo podporo se vam SCIG iskreno zahvaljujemo!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj