Mladost se skriva v očeh
Ali ste vedele, da je predel okoli oči pravzaprav najbolj tanek na vsem telesu? Stres, staranje, utrujenost in zunanji dejavniki najprej prizadenejo to področje in povzročajo številne preglavice ženskam po vsem svetu.

Gube, podočnjaki, zabuhlost – zveni znano?

Z leti upočasnjena prekrvitev in limfna cirkulacija privedeta do prodiranja tekočine v tkivo vek, kar povzroča nastanek podočnjakov, vrečk pod očmi in zabuhlost, kapilare pa postanejo bolj vidne. Zaradi prosojne in nežne strukture povrhnjice in usnjice vek temni podočnjaki in vrečke pod očmi postanejo vidni in trajni. Poleg tega pa na mladost oči vpliva tudi stanje trepalnic, ki se s staranjem poškodujejo.

Z eno samo kapljico proti staranju kože
Liftactiv serum 10 za oči in trepalnice je prvi serum za celoten predel okrog oči, ki odpravlja vse znake staranja. Nova patentirana inovacija Laboratorijev Vichy krepi trepalnice z ramnozo, ceramidi in bleščečimi mikrodelci.

Liftactiv serum 10 za oči in trepalnice deluje že od prve kapljice in je primeren tudi za občutljive oči. Trepalnice so videti močnejše*, pogled je bolj odprt za + 42 %**. Serum je idealen za nanos ličil, saj je lahek, vlažilen, se hitro vpije in ne pušča sledi.

PODARJAMO 10-krat LIFTACTIV SERUM 10 za oči in trepalnice

Prepričajte se o učinkovitosti novega izdelka Liftactiv Serum 10 oči & trepalnice – z malo sreče vam ga podarimo! Potegujte se za inovacijo v negi kože obraza in mladostnega izgleda. Želim sodelovati >>

 

* Ocena strokovnjakov, 41 oseb, po enem mesecu. Povprečno izboljšanje rezultatov.
** Samoocena 128 žensk.

7 KOMENTARJI

  1. Meni je uspelo najti sestavine na internetu, ampak sem alkohol spregledala in izdelek naročila. Danes sem se že namazala, peče me sicer nič ne, bomo videli kako bo po daljši uporabi.

  2. Mene najbolj mika zaradi obljubljenega učinka na trepalnice. Alko me ne moti, če bo delovalo, bi pred nanosom malo z rokami po zraku mahala. 😉

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj