… edinstvene, kot na primer matične celice, sintetiziran kačji strup in redke vrste alg. Temelji na tehnologiji nanodelcev in formulah visoke učinkovitosti, ki so podkrepljene s številnimi kliničnimi študijami tekom 45-letne tradicije. Pod sloganom “Vedno lepa, vedno mlada”, se je Skeyndor v svetu profiliral kot vrhunska blagovna znamka za anti-age tretmaje.

Skeyndor Corrective linijatemelji na edinstveni kombinaciji sintetiziranega kačjega strupa in hialuronske kisline ter s tem preprečuje in korigira izrazne gube. Sintetiziran kačji strup namreč omili mišične kontrakcije, ki so glavni krivec za nastanek izraznih gub, z dodano hialuronsko kislino pa se doseže izreden anti-aging efekt.

skeyndor_corrective

Linija Skeyndor Eternal zagotavlja dolgotrajni pomlajevalni učinek. Temelji na matičnih celicah plodu zelenega jabolka Uttwiler Spätlauber, za kar je Skeyndor leta 2008 prejel nagrado od European Cosmetics za najinovativnejšo aktivno sestavino.

Skeyndor ponuja tudi zelo učinkovit program za odpravljanje trdovratnega celulita. Skeyndor Cavitation concept je edinstvena anticelulitna krema, ki z učinkom ultrazvoka hitro in učinkovito odstranjuje celulit, zmanjša videz pomarančne kože ter stanjša in preoblikuje linijo telesa. Vsebuje betain in fibrolitični kompleks, ki delujeta na podoben način kot ultrazvok in učinkovito zmanjšata debelino maščobnega tkiva. Ob nakupu anticelulitne kreme Skeyndor Cavitation concept, vam poklanjamo tudi priročnik, v katerem je Severina razkrila skrivnost svoje brezhibne postave. Prikazane so funkcionalne vaje in primerna prehrana za odpravo in preprečevanje celulita.

Izdelki za domačo uporabo so na voljo v spleti trgovini www.farmeks-vita.si in v izbranih lekarnah po Sloveniji.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj