Lokalna televizija v Detroitu je svoje sledilce na FaceBooku zaprosila, naj jim poročajo o smrtih zaradi Covida-19, potem, ko so na voljo ‘cepiva’. A odgovori so jih nemalo presenetili, saj so prejeli preko 250 TISOČ komentarjev o smrtih in hudih posledicah cepljenja.

Ko do odprli temo, so pričakovali, da bodo odgovori v skladu z lažnimi informaciji in programiranjem vseh splošnih medijev – a odgovori so pokazali vso resnico: cepiva za Covid-19 uničujejo zdravje in celo ubijajo.

Če sledite splošnim medijem, boste verjetno zasledili, da necepljeni polnijo bolnišnice, a zdravniki in medicinske sestre z integriteto poročajo, da je realno stanje ravno nasprotno. Cepljeni ne le, da imajo vrsto zdravstvenih težav po cepljenju, temveč tudi množično umirajo. Podatki so na voljo na ameriški spletni strani CDC in evropski EMI, pri čemer strokovnjaki opozarjajo, da je prijavljenih morda 1 odstotek stranskih učinkov in smrti.

Tako je kanal WXYZ TV Channel 7 v Detroitu je vprašal svoje gledalce, naj jim pošljejo zasebno sporočilo, če so izgubili koga izmed ljubljenih zaradi Covida, ker se niso hoteli cepiti. Vsulo se je odgovorov o smrtih po cepljenju in težkih stranskih učinkih.

Njihova objava ima že preko 250 TISOČ komentarjev tistih, ki so izgubili svoje bližnje zaradi cepljenja, ter vprašanj, zakaj ne poročajo o teh smrtih.

Če še tako potrpežljivo ‘skrolate’ skozi komentarje, ne boste zasledili niti enega o smrti zaradi covida. Spodaj si lahko ogledate nekaj print-screenov, originalno objavo pa si lahko ogledate tukaj:

Vse to jasno nakazuje, kako mediji na vse kriplje iščejo zgodbe, ki jih ni – torej o smrtni nevarnosti covida, a jih skorajda ne najdejo – po drugi strani pa obstaja na sto tisoče zgodb o smrtih in stranskih učinkih po cepljenju.

Torej ne glede na to, kako si glavni družbeni mediji trudijo utišati in skriti resnico o plandemiji in covid “cepivih”, te prihajajo na plano. Če vas zanimajo tovrstne zgodbe in pričevanja neodvisnih in nepodkupljenih strokovnjakov, preverite platforme kot so bitchute.com, odysee.com, rumble.com ipd., saj YouTube in Facebook strogo cenzurirata vsako kapljo resnice, ki utegne priti na plano.

Le kaj bodo ti splošni mediji sedaj naredili, ko so bili odzivi povsem drugačni od pričakovanih? Glede na enormen količine denarja, ki jih dobivajo od svojih lastnikov, da skrivajo resnico in širijo laži, dokumentarne oddaje o smrtih in stranskih učinkih po cepljenju verjetno kaj kmalu že ni za pričakovati.

Tudi v Sloveniji je komedijant in režiser Okorn bojda iskal ljudi, ki bi lahko poročali o smrtih in stranskih učinkih po cepljenju, a trdi, da jih “ni dobil”, da se mu nihče ni javil – kljub temu, da so se mu javili tako javno na temo kot tudi na zasebno. Nekateri pač delujejo po principu, da če se pretvarjamo, da ne kaj ne obstaja, pač ne obstaja – kar je do neke mere razumljivo – umrli in poškodovani po cepljenju pač ne nosijo denarja.

Zanimivo, da so se našli novinarji, ki so v borem dnevu dobili preveč pričujočih, da bi jih sploh lahko vse vključili v oddajo in ki so pripravili oddaje o poškodbah in smrtih po cepljenju – med drugim je bila že objavljena na Valu202, v pripravi pa je tudi TV oddaja Tednik.

PREBERITE TUDI:

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj