David Beckham naj bi svojo ženo Victorio v njunem burnem 25-letnem zakonu večkrat prevaral – v eni od afer naj bi ga celo našla v postelji z nekdanjo manekenko, piše v novi knjigi.

“The House of Beckham” Toma Bowerja je v Veliki Britaniji že izšla, v ZDA pa pa bo v prodaji v torek, 25. junija.

Britanski novinar Tom Bower v knjigi z naslovom “The House of Beckham” o enem najslavnejših parov na svetu sicer ne pove veliko novega, vsebuje pa seznam zunajzakonskih afer nogometnega zvezdnika, ki je – če jih vse sestavimo skupaj – šokantno branje.

Bower prikaže sliko moža in žene, ki ju povezujejo grenke ambicije, a sta se že večkrat znašla na robu ločitve.

Vir, ki pozna par, je o knjigi, ki je v Veliki Britaniji že izšla, v ZDA pa bo 25. junij, povedal: “V tej knjigi morda ni ničesar, česar ne bi vedeli, vendar je to, da je vse na enem mestu, zelo obremenjujoče. Victoria in David sta mislila, da sta vse to pustila za seboj. To je zapuščina, ki si je ne želite. Ne glede na to, kako to zapakiraš, črvi so vse že načeli.”

Nova knjiga Toma Bowerja opisuje domnevne romance Davida Beckhama v času njegovega zakona z Victorio Beckham.

Davidova nekdanja osebna asistentka Rebecca Loos je že pred časom trdila, da sta imela leta 2004 afero – a je tudi povedala, da ga je takrat zalotila v postelji s špansko manekenko Esther Cañadas. To naj bi se zgodilo, ko je kričeča Victoria neke noči poklicala Loosovo, da bi izsledila svojega moža.

Športnik je bil na zabavi v vili svojega kolega iz Real Madrida Cristiana Ronalda in ob treh zjutraj ga je Loosova našla v spalnici. Bower piše, da je Loosova potrkala in mu rekla: “David, na telefonu imam tvojo ženo.”

Ko se je prišel odzvati na klic, Loosova trdi, da je v postelji zagledala Cañadas.

“Pogledala sem ga, zelo prizadeta,” je povedala prijateljici. “Mislila sem, da sem edina.”

Rebecca Loos (levo) je povedala, da je bila z Davidom v zvezi, ko je bila njegova osebna asistentka v Španiji, medtem ko je igral za Real Madrid. Videli smo jo z Victorio in sinčkom Romeom.

David v svojem Netflixovem dokumentarcu iz leta 2023 Loosove ni omenil po imenu, dejal je le, da je bilo to obdobje za njegovo ženo “težko”, in dodal: “Victoria je zame vse.”

Victoria je medtem priznala, da “je bilo to najtežje obdobje za naju, saj se nama je zdelo, da je svet proti nama. In če sem povsem iskren, sva bila eden proti drugemu.” 

Loosova, danes 47-letna poročena mama dveh otrok, se je o dokumentarcu, ki je za Netflix postal velika uspešnica, pogovarjala z Daily Mailom.

“Seveda lahko govori, kar hoče, in razumem, da mora ohraniti svojo podobo, vendar sebe prikazuje kot žrtev, mene pa dela kot lažnivko, kot da sem si te zgodbe izmislila …” je dejala Loos. “Posredno namiguje, da sem jaz tista, zaradi katere je Victoria trpela.”

Loosova trdi, da je na zabavi v španski vili Cristiana Ronalda zalotila Beckhama v postelji s špansko manekenko Esther Cañadas.

Manekenka Celina Laurie je dejala, da je leta 2002 na Danskem spala z Davidom, piše Bower. Tudi Danielle Heath, lastnica kozmetičnega salona, je trdila, da je imela afero z Davidom v hiši Beckhamovih v Madridu, kar je on vedno zanikal.

Knjiga se začne na glasbenem festivalu Glastonbury leta 2017, kjer naj bi bil David, ki danes šteje 49 let, “zaljubljen” v manekenko iz visoke družbe in didžejko Lady Mary Charteris, ko sta se zabavala v skrivnem klubu.

“Prav tako je pritegnil pozornost glamurozne avstralske manekenke v bikiniju,” piše Bower.

Beckhama so v skrivnem klubu v Glastonburyju videli, kako je flirtal z didžejko Lady Mary Charteris.

Vendar se je Davidova zabava nenadoma končala, ko je Victoria priletela iz New Yorka in s helikopterjem pristala na polju v Somersetu.

Menda je bila besna, ker se mož ni odzval na njene telefonske klice, zato je poslala iskalno skupino, da bi ga našla.

“V nekaj sekundah sta se zapletla v divji prepir,” piše Bower. “Dokler ni pristala, ni bilo nobenih težav.”

Sin Brooklyn, zdaj 25-letni najstarejši od njunih štirih otrok, je bil tisti konec tedna tam in je skušal igrati vlogo mirovnika.

Ko je par stal ob robu odra in gledal nastop Eda Sheerana, je Victoria “zaščitniško” položila roko nad Beckhamovo, medtem ko je Charteris stala v bližini.

Gledalci so povedali, da je imel Beckham oči samo za Charlize Theron, ko sta leta 2010 v Cape Townu v Južni Afriki vodila žrebanje svetovnega prvenstva v nogometu.

Leto pozneje je David za avstralsko televizijo povedal, da je zakon “težak” in “zapleten” – kar je Victorio zelo razburilo, piše v knjigi.

Bower piše tudi, da David in hollywoodska igralka Charlize Theron na žrebu za svetovno nogometno prvenstvo leta 2010 nista mogla “odvrniti pogleda eden z drugega”. “Njuna telesna govorica je naelektrena,” naj bi menda zamrmral nek delegat.

Knjiga trdi tudi, da je bil David v pisarni svojega agenta v Londonu, ko je bil nekdanji angleški nogometni igralec “vedno videti, kot da ocenjuje vsako žensko. Nekatere so hrepenele po njegovi pozornosti. Druge so pozneje rekle, da je bil precej strašljiv.”

Kar zadeva petdesetletno Victorio, je Bower piše, da bolj, kot je bila nesrečna, bolj se je zatekala k operacijam – imela naj bi pet operacij prsi, ki so se povečevale in zmanjševale. V nekem trenutku se je Victoria pritoževala, da so njene prsi postale “ukrivljene maline”, ki kažejo v “različne smeri”.

Novinar Tom Bower piše, da sta Beckhamova skupaj močnejša. Na fotografiji sta vidna (v sredini) na zabavi “Dobrodošli v Los Angelesu” z gostitelji Tomom Cruisom, Katie Holmes, Willom Smithom in Jado Smith julija 2007.

V zakonu Beckhamovih so bili trenutki popolnega nezadovoljstva, veliko pa se je govorilo tudi o ločitvi, piše v knjigi. Victorio so tudi videli, kako je Davida močno udarila po licu, potem ko sta se po domnevni aferi z Loosovo enotno postavila pred kamere, in mu zakričala: “Ali bo po moje ali pa bo konec!”

Nekdanja Spajsica, ki je v času svoje kariere popzvezdnice nastopala pod imenom Posh Spice, je nekemu londonskemu tabloidu nekoč priznala špekulacije o varanju: “Pravzaprav sem ga fizično pretepla. Udarila sem ga v obraz.”

Bower trdi, da je par ostal skupaj zaradi “znamke Beckham”, ker sta skupaj vredna več kot ločeno.

Njune ambicije so ju popeljale iz Združenega kraljestva v ZDA, kjer je David med letoma 2007 in 2012 igral z ekipo Los Angeles Galaxy, in nazaj v Združeno kraljestvo. Športnik je zdaj solastnik nogometne ekipe Inter Miami CF, medtem ko je Victoria leta 2008 ustanovila svojo modno linijo in se pozneje preselila še na področje lepote.

David in Victoria Beckham sta poročena že 25 let.

Čeprav je njena linija v preteklih letih slovela po izgubi denarja, najnovejši podatki podjetja Victoria Beckham Holdings kažejo, da so se prihodki povečali za 44 % – na 58,8 milijona funtov leta 2022 v primerjavi s 40,9 milijona funtov leta 2021.

A Beckhamova, ki sta znana po svojem razkošnem življenjskem slogu, naj bi bila oba varčna.

Rebecca Loos je po navedbah knjige nekoč povedala, kako je David – ki naj bi se bal, da bi se njegova javna podoba omajala – zavrnil napitnino natakarici v madridskem Hard Rock Cafe, nato pa jo poslal nazaj s kupom denarja, ko mu je ženska potožila, da preživlja od napitnin, in “izrazila jezo, da je nekdo tako slaven in bogat lahko tako zloben”.

Victoria naj bi zavrnila napitnino za račun 115 funtov (145 ameriških dolarjev), ko je s taščo in otroki večerjala v kavarni Pizza Express v Združenem kraljestvu. Na dobrodelni prireditvi UNICEF-a, ki je potekala na njunem domu, pa naj bi par postregel z nemškim vinom Liebfraumilch, ki je stalo manj kot 4 ameriške dolarje za steklenico.

Bower piše, da je David na potovanju na Filipine za Unicef zahteval, da mu povrnejo 8.449 ameriških dolarjev za sedeže v poslovnem razredu – svojim sodelavcem je dejal: “To me nikakor ne bi smelo nič stati.”

Ko sta se Beckhamova pridružila siru Eltonu Johnu na njegovi jahti, ju je superzvezdnik domnevno poimenoval “Takeumi”, ker nista dala napitnine njegovemu osebju.

Kim Kardashian in Anna Wintour sta se septembra 2023 na Victorijini modni reviji v Parizu pridružili Davidu in Beckhamovim otrokom – Harper, Cruzu, snahi Nicoli Peltz Beckham in Brooklynu Peltzu Beckhamu.

Maja je seznam bogatašev Sunday Timesa ocenil, da je neto premoženje Beckhamovih 455 milijonov funtov (575 milijonov ameriških dolarjev), leta 2023 pa 425 milijonov funtov (537 milijonov ameriških dolarjev).

To je predvsem posledica podpisa Lionela Messija z Davidovim Interjem Miami, zaradi česar je vrednost kluba presegla milijardo dolarjev.

David ima tudi delež v podjetju Authentic Brands, največjem svetovnem podjetju za licenciranje na področju športa in zabave, ki ima v lasti modne znamke Reebok, Juicy Couture, Ted Baker in Hunter ter pravice do premoženja, imena in podobe znanih osebnosti, kot so Elvis Presley, Marilyn Monroe in Muhammad Ali.

David in Victoria sta se pojavila tudi v donosnih oglaševalskih pogodbah, med drugim za Uber Eats med februarskim Super Bowlom. Bower piše: “Izjemno premoženje Beckhamovih je še posebej sodobna zgodba o željah in izpolnjenih ambicijah.”

Bowerjeva knjiga prvič združuje vse domnevne romance Davida Beckhama (na fotografiji z Victorio na podelitvi nagrad MTV Movie Awards leta 2003).

To pa še ni vse; pojavljajo se tudi govorice, da naj bi imel David Beckham rad tudi moške in ob tem omenjajo Toma Bradyja, bivšega moža slavne manekenke Gisele, tako, da se zagotovo obetajo že kakšne zanimive novice.

PREBERITE TUDI. David Beckham se je v solzah spominjal travme iz domnevne afere

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj