Čeprav o poletju – pa kaj poletju niti pomladi – še ni ne duha, ne sluha, saj smo več ali manj v zimskih oblačilih, že vsi pogrešamo tople in sončne poletne dni in – jasno – outfite.

Široke svetle hlače so pojem večne elegance

Vendar to zagotovo ne velja povsod. Seveda so “tank top” majice univerzalno osnovno oblačilo, tako kot tudi lahke lanene obleke in jeans kratke hlače z odrezanimi hlačnicami. A elegantne ženske se oblačijo drugače – sploh v nekaterih krajih ob visokih temperaturah kraljuje povsem drugačen slog oblačenja, ki mu v časih dandanašnje ne ravno ženstvene mode dajemo premalo pozornosti. To so elegantne bele oz. svetle hlače, na katere še zlasti prisegajo večno šik Francozinje.

Bele hlače so elegantne, umirjene in ženstvene. V Italiji in Franciji, dveh poletnih destinacijah, katerih obisk praviloma načrtujemo že mesece vnaprej, so bele hlače obvezna oprema. Naj bodo v kombinaciji s klasično srajco iz poplina, preprosto majico ali bluzo – preprosto ni stvari, ki je ne bi mogli kombinirati s klasičnimi belimi hlačami, ne glede na material, odtenek ali silhueto.

Kakšne izbrati?

Seveda ni nujno, da se strogo držimo bele barve, sploh če nam ni všeč ali ni naša najboljša izbira po koloristiki, zato lahko izberemo katerikoli svetel odtenek: krem, vsi odtenki bež, kamna, ipd.

Lanene ali bombažne, strogo bele ali slonokoščene … izbira je vaša. Prepričani smo, da vas bo ‘anti-jeans’ trend, ki vsako poletje obvladuje evropske modne prestolnice in najbolj šik ženske, navdušil.

Nasvet: kombinirajte jih z lepimi, elegantnimi čevlji in ne supergami, da ne pokvarite elegantnega in ženstvenega videza.

PREBERITE TUDI: Ta način nošenja suknjiča je trenutno najbolj “in”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj