… spolne zlorabe, ki jo je doživela v mladosti. Po njenih besedah ​​jo je princ Andrew trikrat prisilil v spolne odnose, k temu pa jo je prisilil Jeffrey Epstein. Tožbo je vložila na sodišču v New Yorku na svoj 38. rojstni dan, češ da jo je princ Andrew namerno spolno zlorabil, čeprav je vedel, da je mladoletna.

Med drugim v tožbi piše, da se je princ Andrew večkrat namerno dotaknil tožnice brez njenega soglasja, kar je nezaslišano obnašanje. Princ Andrew je pri 40-ih letih spolno zlorabil mladoletnico in zelo dobro je vedel, da je žrtev trgovine z ljudmi, ki presega vse meje spodobnosti in se je v družbi ne sme tolerirati.

Tožba še trdi, da je bil posrednik med Andrewom in Giuffro, Epstein, ki jo je odstopil zaradi spolnih storitev. Vojvoda Yorka je medtem zavrnil sodelovanje s FBI zaradi obtožb zoper pedofilije in se pretvarja, da ne ve nič o Epsteinovi trgovini z ljudmi. Vsa leta je zanikal vse obtožbe proti njemu in trdil, da ne pozna Virginie Roberts, ki zdaj živi v Avstraliji s tremi otroki.

Že prej je vložila tožbo proti Epsteinu, zdaj pa se je odločila, da bo vložila tožbo proti princu Andrewu in navedla, kdaj so se dogodki zgodili, tudi v hiši Ghislaine Maxwell v Londonu in v začetku leta 2001 v vili Epstein v New Yorku. 

PREBERITE TUDI: Pogled v življenje in zapuščino princa Philipa, vojvode Edinburškega

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj